2777
2789
شوهرم هیچ مشکلی نداره منم پرولاکتینم 680 بود الان زیر 30 هستش با قرص کابولین و 1 سال و 8 ماهه منتظر ...

منم باقرص اومدپایین. لعنت ب پرولاکتین بالا. همین باعث میشه ادم باردارنشه. ولی اگ مشکل تیروئید داری حتماقرص بخورچون تاتیروئددرمان نشه پرولاکتین دوباره میره بالا. من قبلارفتم دکترغددکه کارش خیلی عالیه بهم گفت تیروئیدت خوبه ولی سه ماه قبل بارداریت روزی یه نصفه بخور. امادکترزنان گفت بخورتاپرولاکتینت بیادپایین دیگ قطعش کن. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مشکل من فقط پرولاکتین مشکل تیروئید ندارم امیدوارم بزودی زود مامان بشی عزیزم

حتما ازمایش تیرویید بده خیلی از پرولاکتین بالاها تیرویید کم کار دارن بعد من هر سه تا ۴ ماه ازمایش هردو میدم اینطوری بهتره چون ماکرو پرولاکتین هستم و بدون دارو بالا میره

حتما ازمایش تیرویید بده خیلی از پرولاکتین بالاها تیرویید کم کار دارن بعد من هر سه تا ۴ ماه ازمایش هر ...

آزمایش دادم کلا هیچ مشکلی ب جز پرولاکتین ندارم 

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
من پنج ساله درگیرم هنوز اندر خم یک کوچه ام ... البته مشکل شوهرم تا این مدت چندبار داروی ضدافسردگی ا ...

سلام خوبی اگه بچه برای حضانت خواستی به ایمیلم پیام بده 

من ی بچه یک روزه سراغ دارم واسه حضانت

rahil.sheybani.28@gmail.com

اسی منم مشکلم مث شماس افسردگی وحشتناک دارم طوری که بهم بگن آب بده گریه میکنم صبح تاا شب شاید 10 کلمه صحبت کنم سنم کم بود ازدواج کردم چندین ساله نازایی دارم 

شوهرم واریکوسل عمل کرد باز فایده نداشت 

از شدت افسردگی با همه قطع رابطه کردم حتی خانوادم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞