2777
2789
عنوان

شوهرم رفت بچه ها

329 بازدید | 19 پست

امروز صب رفت سرکار یه سهره دیگه میشه بگین چه جوری تا اومدنش خودم. سرگرم کنم

محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری گفتی رفت فکر کردم رفته که برنگرده. 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

برو کلاس مثلا کلاس خیاطی کلاس زبان یا هر چیز دیگه (البته بعد از اینکه کرونا اوکی شد) الان هم راهی جز فیلم دیدن و چرخیدن توی تلگرام اینا نمی تونی انجام بدی اگه خیلی حوصله داری یه گروه تلگرامی بزن

برو کلاس مثلا کلاس خیاطی کلاس زبان یا هر چیز دیگه (البته بعد از اینکه کرونا اوکی شد) الان هم راهی جز ...

ممنونم 🥰

من الان ب شوهرم زنگ زدم کلی مسخره بازی درآورد ک از دستم راحت شدی بگیر استراحت کن😂😂

شماهم میرن شهردیگه سرکار😢چه جوری تحمل میکنین

به نام خدا

گوشی

و من الله توفیق

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
شماهم میرن شهردیگه سرکار😢چه جوری تحمل میکنین

نه ولی صبح زود میره ساعت 10 میاد این 22 روز کلی وزن اضافه کرد هرچی اون اضافه شد من کم شدم از بس سرپا بودمو غذا درست کردم😆بقول دوستمون نفس میکشم امروز

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
نه ولی صبح زود میره ساعت 10 میاد این 22 روز کلی وزن اضافه کرد هرچی اون اضافه شد من کم شدم از بس سرپا ...

خب شما میدونین شب میاد ولی من نه⁦☹️⁩⁦☹️⁩