2777
2789
عنوان

با آبجیم چکار کنم

78 بازدید | 7 پست

آبجیم 9 سالشه خیلی با ذوقه هرچی میبینه رو میاد برام  تعریف میکنه  خیلی حرف میزنه 😂😩

منم حوصلم صفره از حرف زدن و تظاهر بدم میاد  دلم نمیاد بش بگم ساکت شو ناراحت میشه چکارش کنم من 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

منکن ۲ تا داداش اینطوری دارم مخم رو میخورن اما من بین صحبت هاشون هیچی نمیگم فقط سر تکون میدم و میخندم وسطا همین بیخیال باش گناه دارن تو ذوقشون میخوره تازهچقدر خوبه ک حرفاشونو بهمون میگن من حس خوبی میگیرم 

چون با هام ارتباط میگیرن مامانم چیزی میشه میگ ت برو باهاشون حرف بزنن و اینا خوشم میاد

جان منی❤️
منکن ۲ تا داداش اینطوری دارم مخم رو میخورن اما من بین صحبت هاشون هیچی نمیگم فقط سر تکون میدم و میخند ...

فقط حرف که نمیزنه کلی سوال میپرسه اصلا یه سوالای میپرسه مغزم هنگ میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی

مثلا درمورد خدا میپرسه میگه چرا نمیبنیمش چه شکلیه 

وقتی مردیم میریم بهشت یا جهنم بعدش چی میشم اصلا چرا باید بمیریم چرا الان زنده ایم وقتی بچه ها ی غزه رو میبینه میگه اونا که خدارو دوست دارن چرا کمکشون نمیکنه  میگه چرا تک شاخ نیست تو دنیا اگه هیچ وقت نبود چرا آدما شکلشو بلدن 😂