2777
2789
عنوان

سوتی های بچه هاتون که ابروتون رو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 22038 بازدید | 124 پست

پسر من سوتی خیلی بد نداده. ولی یکبار داشتم توی یه جمع میگفتم اره پسرم اصلا قیمه نمیخوره این و نمیخوره اون و نمیخوره برعکس اون شب هر چی ک من گفتم نمیخوره خورد😂😂😂😂😂 یکبار دیگه هم دقیقا توی یه جمع ک اونا بودن همین اتفاق افتاد هر چی ک فکرش و نمیکردم خورد  و این شده سوژه همه میگفتن ابتین هیجی نمیخوره😂😂😂😂

یکبار هم خواهرشوهرم ب من گفت دسر و پیش غذا درست کردم برای تولد دخترش بعد ب همه گفته بود خودش درست کرده وسط مهمونی دخترش گفت وااا مامان چرا دروغ میگی دیشب از خونه دایی اوردیم🤣🤣🤣🤣

بچه که ندارم ولی خواهرم که کوچیک بود دستشو گذاشت رو اونجای بابام بعد فشارش داد گفت بابا ناز تو چرا اینجوریه مثل این توپ ژله ای ها میمونه😂😂🤣🤣🤣

بابامم سریع گفت نمیدونم بعدشم پاشد رفت دستشویی بیرونم نمیومد

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار پسر فامیلمون پرسید آدما چجوری بچه دار میشن مامانش سرخ و سیاه و کبود شد گفت زن و مرد از خدا میخوان خدا بهشون بچه میده یهو دختر خاله همون بچه گفت الکی میگه من میدونم چجوری حالا تصور کن باباها و بابابزرگام بودن همه ساکت شدن خلاصه مامانش گفت اول در گوشم بگو ببینم هیچی لعنتی گفته بود میرن مرکز بهداشت آمپول میزنن

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

تواین روزهای کرونا که گودزیلاهام تاکله سحربیدارن منوشوهرم میخایم باهم حرف بزنیم واسه اینکه بچه هامزاحم نشن وحرفامونوگوش نکنن میریم توحموم میشینیم حرف زدن 😂 چون قشنگ دروقفل میکنیم وراحتیم بچه هاهم چون میدونن فضولن بهمون حق میدن اینم بگم فقط حرف میزنیم یعنی هرموقع دربزنن بازمیکنیم میبینن بالباسیم هرچندمیدونن نباید دربزنن

حالا بابام زنگ زده کارم داشته پسرم گفته بابابزرگ مامان بابام بازرفتن توحموم حرف بزنن حرفای خصوصی که ما نبایدبشنویم دعوامون میکنن اگه دربزنیم 

بابام 😠

من🥴

شوهرم 😢

به مامانم گفته بهشون بگو رعایت کنن

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
چرا یهو این حرف و زد؟😆😆😆

از دستشویی اومده بودم بیرون

تو خونه خودمون فضول خان میاد درو یهویی باز میکنه برای همین قفل میکنم ناراحت میشه میگه اگه قفل کنی من میدونم با تو!!!  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
بچه که ندارم ولی خواهرم که کوچیک بود دستشو گذاشت رو اونجای بابام بعد فشارش داد گفت بابا ناز تو چرا ا ...

ناز

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
چن سالش بود پسرت😧

سه سال

پسرم یه بار جلوی جمع داد زد مامااااان میخوام اونجاتو ببینم؟ گفتم چی؟!!!! گفت میخوام لختی تو ببینم &n ...

😂😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
از دستشویی اومده بودم بیرون تو خونه خودمون فضول خان میاد درو یهویی باز میکنه برای همین قفل میکنم نا ...

😆😆😆😆😆😆.باحال بود😄 خدا حفظش کنه برات😍😍دعا کن یکی از این جیگرا خدا زودتر بهم بده

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤

نامزدم 

ولی ی بار دختر عموم بچه بود بهم گفت اجی دختر خالم امروز خودشو پوشک کرد 

خاهرزادم ۳سالش بود ی هزاری داشت دادش ب من من دیونه هم‌گرفتم شب تو مهمونی کل خانواده دامادمون و خانواده ما بودن یهو ب باباش بلند گفت ک بابایی امروز پول دادم ب خاله جونی یهو همه نگاها برگشت سمت من تا چندین ماه هر چی میخریدم دامادمون اه و ناله میکرد الهی خیرشو نبینی اینو از پول بچه من خریدی😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه ندارم ..انشالله نصیبم شه😢..

ولی یادمه یه بچه اومد خونمون به مامانش گفت بابام گفته به یه طرف مامانت😐😲من 

یهو اینجوری شدم😆👉

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥