2777
2789

عزیزم با سن کمت چقدر فهمیده و پخته ای تا جایی هم که تاپیکت رو خوندم به همه جوابشون و دادی و دلگرمشون کردی خوش به حال پدر و مادرت 🥰🥰

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با سن کمت چقدر فهمیده و پخته ای تا جایی هم که تاپیکت رو خوندم به همه جوابشون و دادی و دلگرمشون ...

ای وای امروز چندبار اینو گفتن واقعا خیلی خوشحالم کردین مرسیی لطف دارین شما🤝🏻❤️

الان اینطور میگی ولی خب اونموقع دلت میومد اونارو با اون وضع ول کنی بری و کمک نکنی؟عادیه خب مقایسه می ...

نه دلم نمی اومد چون شخصیت خودمو میشناسم چون آدمی نیستم که وقتی سختی عزیزانم رو ببینم بیخیال باشم فقط از این دلگیرم که توی تمام این سالها یک نفرشون یبار نپرسید تو حالت خوبه؟ توی بدترین روزها بودم و داشتم سمی ترین محیط های کاری و آدمها رو تحمل میکردم ولی حتی یک نفرشون حالمون نپرسید و نفهمید چقدر حالم بده حمایت مالی نمیتونستن ولی حمایت عاطفی یا یه احوالپرسی ساده،میدونی گاهی ما از نزدیک ترین آدم های زندگیمون زخم می‌خوریم که از غریبه ها بدتره

نامزد خواهرم که با بی رحمی ولش کرد رفت 

خیلی نامردی،چطور دلت اومد دلشو بشکنی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه دلم نمی اومد چون شخصیت خودمو میشناسم چون آدمی نیستم که وقتی سختی عزیزانم رو ببینم بیخیال باشم فقط ...

بله متاسفانه همینطوره شما خیلی بدون چشمداشت خودتونو در اختیار گذاشتین اونام فکر کردن وظیفتونه اما دیگه کاریش نمیشه کرد آدمای دورتم نمیشه عوض کردگذشته رم نمیشه آورد تو حال غصه خوردن و مقایسه دیگه فایده ای نداره

بله متاسفانه همینطوره شما خیلی بدون چشمداشت خودتونو در اختیار گذاشتین اونام فکر کردن وظیفتونه اما دی ...

میدونم عزیزم من فراموش کردم و حتی بخشیدم ولی متاسفانه این مغز و ذهن لعنتی خیلی تمایل به مقایسه داره،الان برای اینکه بتونم تمرکز کنم اینستا رو پاک کردم که ذهنم باهاش مواجه نشه و نخواد مقایسه کنه پست شما رو دیدم یادآوری شد برام البته بدم نشد چون میگن گاهی نباید احساسات رو سرکوب کرد