2777
2789
عنوان

یه شروع عالیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
عزیزم از الان وعده های غذایی سالم بخور مصرف فولیک اسید رو جدی بگیر و ورزش رو حتما انجام بده این ورزش ...

میترسم بچه دار نشم چهار سال دیگه و الانم اصلا شرایطش رو ندارم... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی میشه منم راهنمایی کنی.

من قبل از کرونا با دکترم  صحبت کرده بودم که یه پولی بهش بدم در حده یک و نیم ، یه نامه ای جور کنه منو  بیمارستان دولتی  سزارین کنه بنا به حساسیت هایی ک دارن و میگن فقط طبیعی ....

حالا الان ک کرونا اومده من به شدت  استرس دارم و میترسم و شب و روز ندارم ...

بنظرتون بیمارستان دولتی هم رسیدگی و تمییزی و رعایت میکنن؟

میشه اعتماد کرد؟

یا کلا طلامو بفروشم برم نیمه خصوصی بهتره؟

ممنون میشم کمکم کنی بالاخره شما بهتر خبر دارین 

میترسم بچه دار نشم چهار سال دیگه و الانم اصلا شرایطش رو ندارم... 

مگه مشكلي دارين كه ممكنه باردار نشين؟ 

و يك خواهش دارم ازتون توي اين اوضاع باردار نشين واقعا وضعيت خطرناكي هم براي خودتون و هم براي جنينه

مگه مشكلي دارين كه ممكنه باردار نشين؟  و يك خواهش دارم ازتون توي اين اوضاع باردار نشين واقعا و ...

نه مشکلی ندارم ولی بقیه وقتی می‌فهمن میخوام صبر کنم مسخرم میگنن میگن دیوه اون موقع نازا میشی 

خانومی میشه منم راهنمایی کنی. من قبل از کرونا با دکترم  صحبت کرده بودم که یه پولی بهش بدم د ...

عزيزم بستگي به دكتر و بيمارستان داره من دولتي ميشناسم كه واقعا خانوم دكتر فوق العاده تميز و با شرايط عالي زايمان طبيعي انجام ميدن

عزيزم بستگي به دكتر و بيمارستان داره من دولتي ميشناسم كه واقعا خانوم دكتر فوق العاده تميز و با ...

خانومی من استراحت مطلق هستم ۳ماهه بخاطر طول سرویکس کوتاه ، من تهران هستم اگر شما جایی توی تهران میشناسین ممنون میشم ب منم معرفی کنین...

چون من شنیدم خیلیا میگن بیمارستانای دولتی الان توی این شرایط کرونایی قابل اعتماد نیستن و آلودگیش بیشتر از نیمه خصوصی هاس

سلام خانومی اتفاقا سوال دارم سه ماه پشت سر هم بعد پریودی عفونت و خارش میگیرم قرص و پماد استفاده می ...

اگر قرص هاي هورموني استفاده ميكنين يا قرص ضدبارداري ممكنه باعث التهاب و خارش و سوزش بشه و ممكنه از نواربهداشتي و تامپون و كاپ قاعدگي كه بدنتون به اونها حساسيت داره 

حتما لباس زير نخي استفاده كنين

اگر خوب نشدين به متخصص يا ماما مراجعه كنين ممكنه تشديد اين موضوع باعث عفونت قارچي بشه

نه مشکلی ندارم ولی بقیه وقتی می‌فهمن میخوام صبر کنم مسخرم میگنن میگن دیوه اون موقع نازا میشی 

اين حرفشون صحت علمي نداره گلم مگر اينكه بالاي ٣٥سال سن داشته باشين كه اين موضوع كمي براي جنين خطرناك هستش

اين حرفشون صحت علمي نداره گلم مگر اينكه بالاي ٣٥سال سن داشته باشين كه اين موضوع كمي براي جنين خطرناك ...

ممنونم نه من 21 سالمه 

نه عزيزم مشكلي نداشته باشي حله نيازي نيس اينهمه به فكر حرف مردم باشي

ممنونم اخه همه بجز مامانم مسخرم میکردن من فقط نگران میشدم