2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اقدام به بار داری باید چیکار کنم...؟ میخوام چهار سال دیگه اقدام کنم باید الان چ مراقبت هایی انجام بدم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

سلام خانومی

اتفاقا سوال دارم

سه ماه پشت سر هم بعد پریودی عفونت و خارش میگیرم قرص و پماد استفاده میکنم دوباره ماهه بعد تکرار میشه

دلیلش چیه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
چیزی از پولیپ رحم میدونی 

پولیب آندومتریال توده های کوچیکی که از بافت رحم تشکیل میشن و اغلب بالای رحم وجود دارن تعدادشون از یکی تا چند تا میتونه باشه و در واقع از رشد بیش از حد بافت درونی رحم ایجاد میشن که علایمی برای اثبات وجودشون و پیشگیری و درمان دارن

پولیب آندومتریال توده های کوچیکی که از بافت رحم تشکیل میشن و اغلب بالای رحم وجود دارن تعدادشون ...

اخه من باردار نمیشم حتی سونو هم دقیق بهم نگفت پولیپ دارم یان گفت مشکوکی خواستم بدونم از اون ممنون گلم 

برای اقدام به بار داری باید چیکار کنم...؟ میخوام چهار سال دیگه اقدام کنم باید الان چ مراقبت هایی انج ...

عزیزم از الان وعده های غذایی سالم بخور مصرف فولیک اسید رو جدی بگیر و ورزش رو حتما انجام بده این ورزش به بارداری و زایملن و سفت شدن عضله های رحمی کمک زیادی میکنه

حتما قبل بارداری معاینات پزشکی انجام بده مثلن چک کردن دیابت و فشار خون و اگر مشکلی در دندان داری حتما از الان شروع کن به درست کردن (البته الان ک نه بعد کرونا😁) فعلا اين كارها براي شروع مناسبه گلم