2777
2789
عنوان

دیروز تو هفته نهم بارداریم سقط کردم😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4739 بازدید | 49 پست
کیسه هم بود ولی چون سقط اولم بود نمیدونم اما بعد اونا دیگه چیزی نیومد

منم سقط اولم بود تو هفته نهمم بودم ولی جنینم تو هفته هفتم مونده بود سقط کردم موقع سقط اول خونریزی واشتم بعدم جنین و پشتش و ی لخته گوشتی ک ب گمونم جفت بود و در اخر کیسه و پشتش کلی لخته خونی

نباید خونریزی قطع بشه بعد سنو انجام داد؟

بهتره که قطع بشه . من خودم حدود ده یا شایدم دو هفته صبر کردم بعد رفتم .

چون یه جا خونده بودم ، اگه خیلی زود بری ، ممکنه لخته ها با بقایا اشتباه گرفته بشه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم با این که این همه داغونم و درد دارم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت میگه تو چرا نمیری طلاق بگیری من راحت شم هی مریضی به درک سقط کردی باید توام میمردی این حقته خودت کوتاهی کردی

تیکر تولد تک دختر نازمه 😍😍😍😍مامانی فدات بشه😘😘😘❤❤
کیسه هم بود ولی چون سقط اولم بود نمیدونم اما بعد اونا دیگه چیزی نیومد

اگه اشتباه نكنم وتا اونجايي كه يادمه جفت مثل رگها خونيه كه به كيسه وصله چون هنوز خيلي كوچيكه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ويه چيزي همرا ه جنينه  كه جفت هست. من لخته نداشتم مثل پريودي بود بعدم يادم نيست چند روز ولي زود ...

من الان ۵روز میگذره و هنوز خونریزی دارم یعنی هنو چیزی مونده؟میتونم الان ک خونریزی دارم سونووانجام بدم؟

الانم با این که این همه داغونم و درد دارم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت میگه تو چرا نمیری طلاق بگیری م ...

عزیز دلم پس چرا با توجه با این اخلاق های شوهرت ، تصمیم به بارداری گرفتی فدات بشم ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیز دلم پس چرا با توجه با این اخلاق های شوهرت ، تصمیم به بارداری گرفتی فدات بشم ؟

به خدا نمیدونم والله حق دارین اخر خر مغزیه از این ادم بچه دار شدن😭😭😭😭

الانم با این که این همه داغونم و درد دارم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت میگه تو چرا نمیری طلاق بگیری م ...

گل خانم اون بچه قرار نبوده رابطه اي را ترميم كنه كه اگه بچه ميتونست. با وجود يه بچه نبايد مشكلي داشته باشي الان نياز داري به استراحت و اعصاب اروم دهن به دهن همسرت الان نزار مواظب خودت باش سعي كن عصبي نشي تا چند روز م استراحت كن دوستم سقط كرد تا يه ماه خوابيده بود حالا شما نميخواي يه ماه را نخواب ولي مواظب خودت باش

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

خانومی تو باید اول مشکلاتتو با اقات حل کنی بعد تصمیم ب بارداری بگیری اینجوری شرایط کاملا برات سخت تر میشه 

من الان ۵روز میگذره و هنوز خونریزی دارم یعنی هنو چیزی مونده؟میتونم الان ک خونریزی دارم سونووانجام بد ...

پاك بشي بهتره  

به خدا نمیدونم والله حق دارین اخر خر مغزیه از این ادم بچه دار شدن😭😭😭😭

بلا نسبت عزیزم .

غصه نخور ولی واقعا تجدید نظر کن.

اول زندگیتو بساز بعد یه طفل معصوم دیگه رو به این دنیا دعوت کن .

چون واقعا در حقشون ظلم میشه ، اگه قراره وارد یک جمع متشنج بشن که پدرش به مادرش احترام نمی‌ذاره .

واقعا بچه هارو وسیله نکنید برای ترمیم احتمالی روابطتون .

چون قطعا تاثیری نداره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بلا نسبت عزیزم . غصه نخور ولی واقعا تجدید نظر کن. اول زندگیتو بساز بعد یه طفل معصوم دیگه رو به این ...

مرسی از راهنماییت اره امشب به منم ثابت شد که چی به چیه

جنين سقط شد ؟اگه سقط شده وخونريزيت مثل پريودي هست بقايا نمونده همه اش اومده و بعد چند روز بايد پاك ب ...

لخته زیاد داشتم لخته کم شده خیلی کم طوری که فقط تو ادراره میشه راهنمایی کنی

لخته زیاد داشتم لخته کم شده خیلی کم طوری که فقط تو ادراره میشه راهنمایی کنی

عزيزم بچه من كه سقط شد زير دو ماه بود رشدش ،وكيسه آب و جفت با هم اومد اولش يه كم لخته وبعد هم مثل پريودي بود