2777
2789
عنوان

دیروز تو هفته نهم بارداریم سقط کردم😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4739 بازدید | 49 پست
خب اگر لخته دفع نکردی از کجا فهمیدی بچتو‌سقط کردی بعد درد سفط چه جوریه

بچمو باچشمای خودم دیدم که اومد ولی بعد اون فقط خونریزی دارم لخته نیومد

تیکر تولد تک دختر نازمه 😍😍😍😍مامانی فدات بشه😘😘😘❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولتون امیدتون به زندگی نبود؟ 

چرا اون هنوزم نفسمه ولی رابطمون با شوهرم خوب نیس فک کردم اگه این بیاد کمی خوب بشه

ممنونم....الان خیلی داغونم شوهرمم هی منو سرزنش میکنه که حتما تو تغذیت درس نبوده

شوهرت ناراحته این حرف رو میزنه بخدا بچه خودش اگه سالم باشه بار سنگین و تغذیه و ... هیچی باعث سقطش نمیشه

اگه سالمم نباشه و مشکل داشته باشه هم نمی مونه

ان شااله بعدی

بخدا توکل کن عزیزم درست میشه 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چرا اون هنوزم نفسمه ولی رابطمون با شوهرم خوب نیس فک کردم اگه این بیاد کمی خوب بشه

برین مشاوره آوردن بچه برای خوب شدن رابطه خیییلی اشتباه خیییلی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نمیدونم لعنتی چرا بهم گف باید سقط شه😔😔😔

قلبش تشكيل نشده  .من پانزده روز صبر كردم بازم تشكيل نشد بعدم سقط شدپس خودت را اذيت نكن كه چرا بهت گفته  .تو ماه هاي پايين هم به تغذيه ربطي نداره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خدا امیدت و ناامید نکنه عزیزم خدا هست زندگی هست اینده هست  یکی از دوستام 3 بار قلب تشکیل نشد ...

مرسی عزیزم الان به دعا خیلی نیاز دارم

بچمو باچشمای خودم دیدم که اومد ولی بعد اون فقط خونریزی دارم لخته نیومد

خب اصل کاری دفع شده دیگه .

بعد اینکه ، من وقتی سقط کردم ، یک روز بعدش زعفرون دم کردم خوردم، چند ساعت بعد یک لخته بزرگ دفع کردم .

برای اینکه مطمئن بشی بقایا نداری ، حتما باید حدود یک هفته دیگه بری سونو

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نمیدونم لعنتی چرا بهم گف باید سقط شه😔😔😔

نباید قرص میخوردی بچه مشکل داشته باشه خودت میفتادی به خونریزی اخه چراااا ،انشاالله بعدی گرمیجات زیاد بخور اویشن میشوره دم کن بخور بابونه هم دم کن تقویت رحم میکنه ودردو تسکین

جنين سقط شد ؟اگه سقط شده وخونريزيت مثل پريودي هست بقايا نمونده همه اش اومده و بعد چند روز بايد پاك ب ...

جنین سقط شده اره .....یعنی بعد سقط لخته ای نیاد فقط مثل پریود بشی مشکلی نداره من دقیقا اونطوریم

ای وای .

عزیز دلم این چه منطقیه ؟

بخدا فکرت اصلا درست نیست .

تنها کسی که می‌تونه روابط شما و همسرت رو درست کنه خودتون هستید . 

نه اینکه به طفل بی گناه دیگه رو هم شریک ناکامی هاتون کنید .

جسارتا با کمال احترام ، کمی عاقلانه فکر کنید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
یعنی کیسه وجفت ازت خارج نشد؟؟

کیسه هم بود ولی چون سقط اولم بود نمیدونم اما بعد اونا دیگه چیزی نیومد

جنین سقط شده اره .....یعنی بعد سقط لخته ای نیاد فقط مثل پریود بشی مشکلی نداره من دقیقا اونطوریم

ويه چيزي همرا ه جنينه  كه جفت هست. من لخته نداشتم مثل پريودي بود بعدم يادم نيست چند روز ولي زود پاك شدم رفتم سونو گفت بقايا نمونده اگه لكه بيني  و لخته بعد چندروز باشه به احتمال زياد بقايا مونده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر