بچه دومم رو باردار بودم هفته پیش رفتم سونو دکتر گف متاسفانه قلب بچت تشکیل نشده بهم قرص سایتوتک رو تجویز کرد بعد مصرفش بچه نازمو از دست دادم ولی بعدیش اینجاس که هنو از دیروز هیچ لخته ای دفع نکردم و بدنم هم کلا درد میکنه کسی میدونه چیکار کنم این لخته ها تو خونه دفع بشن دیگه کلا از بیمارستان متنفر شدم حالا هم که این موضوع لعنتی کرونا هس نمیخوام برم کمک میخوام ازتون😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا چرا اینطوری شد اخه این بچه امید من به زندگی بود
منم ۴روزی میشه سقط انجام دادم تو خونه ،،،زعفران با گلاب و نبات دم کن بخور ،۳،۴تا لیوان بعدش پشتش طناب بزن و ورزش سنگین انجام بده،،البته منم در کنارش قرص استفاده کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنین سقط شده اره .....یعنی بعد سقط لخته ای نیاد فقط مثل پریود بشی مشکلی نداره من دقیقا اونطوریم
ويه چيزي همرا ه جنينه كه جفت هست. من لخته نداشتم مثل پريودي بود بعدم يادم نيست چند روز ولي زود پاك شدم رفتم سونو گفت بقايا نمونده اگه لكه بيني و لخته بعد چندروز باشه به احتمال زياد بقايا مونده
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر