2777
2789
عنوان

دیروز تو هفته نهم بارداریم سقط کردم😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4739 بازدید | 49 پست
عزيزم بچه من كه سقط شد زير دو ماه بود رشدش ،وكيسه آب و جفت با هم اومد اولش يه كم لخته وبعد هم مثل پر ...

من راستش لخته بعد مثل پریودی.ولی بعدش شروع شد لخته لخته بعد سه تیکه دفع کردم هنوزم لخته میاد ولی خیلی کم فقط در حد ادرار اینطوریه نوار بهداشتی زیاد کثیف نمیشه

من راستش لخته بعد مثل پریودی.ولی بعدش شروع شد لخته لخته بعد سه تیکه دفع کردم هنوزم لخته میاد ولی خیل ...

فكر كنم بهتره سونو رو برين كه مطمئن بشيد چيزي نمونده من تقريبا مطمئن بودم  چيزي نمونده با اين حال زفتم سونو 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كنم بهتره سونو رو برين كه مطمئن بشيد چيزي نمونده من تقريبا مطمئن بودم  چيزي نمونده با ...

میرم سونو ولی میترسم بقایا باشه.از کجا میدونستی نمونده چقدر دفع کردی؟؟؟تیکه تیکه اومد یا یکجا اومد؟؟؟

میرم سونو ولی میترسم بقایا باشه.از کجا میدونستی نمونده چقدر دفع کردی؟؟؟تیکه تیکه اومد یا یکجا اومد؟؟ ...

مال پنج سال پيشه زياد يادم نيست  اما كامل كيسه آبش و جفتش كه يه كوچولو بود و ببخشيد حالت رگ و اينا با هم اومد بعدش لخته اومد و بعد مثل پريودي بود  من ميدونستم داره سقط ميشه هشت هفته ام بود در حال كه جنين رشدش تو شش هفته متوقف شده بود تو خونه سقط شد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مال پنج سال پيشه زياد يادم نيست  اما كامل كيسه آبش و جفتش كه يه كوچولو بود و ببخشيد ح ...

من شش هفته توقف کرده بود ولی از ترس فشار رفتم بیمارستان بالای بیست تا شیافت گداشتن از بس معاینه کردن داغون داشتم میشدم فرار کردم از بیماریتان.پریودیم بیماریتان شد مثل پریودی بعد اینقدر هر ۲ ساعت ۴ شیافت دیدم دارم داغون میشم پریودیم هم کلا بند اومده بود .اومدم خونه دوباره پریود شدم گرمی خوردم زیاد لخته لخته شد بعد یک تیکه بزرگ سفیده دفع کردم مثل جیگر سفید بود و همش تو ادرارم مثل گوشت چرخ کرده.بعد یک روز دقیقا همون اندازه ولی جیگر سیاه بود انگاری .بعد یک روز دوباره یک چی به اندازه ناخن دفع کردم یک رگ سفید کوچولو بهش وصل بود اندازه یک سانتی بود.ولی اون جیگرای سفید سیاه اندازه دو بند انگشت بود هر کدوم ولی من کیسه ندیدم نمیدونم اون چه شکله هرچی گشتم تو نت عکسی ندیدم نمیدونم چقدر شده از بس گرمی خوردم پوکیدم شوهرم میگه بدنت آتیشه یک امروز اصلا گرمی نخوردم چند روزه لخته هام خیلی کم شده هر روز کمترم میشه دیگه کامل گفتم