2777
2789
عنوان

تصمیم بچه دار شدن بگیرم زندگی بهتر میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
اول بگو شرایط مالی چجوریه همسرت کمکت میکنه یا نه؟ هدفات برات چقدر مشخصه تو زندگی ببین منم خیلی می ...

شرایط مالیم که خوبه شوهرمم غش میکنه واسه بچه یعنی این بچه برادرشو چنان بغل میکنه و تپ اتاق میبره میخوابونتش که جاریم میمونه ...ولی نمیدونم ببین یعنی انقدر بچه مظلوم و بی گناه ..هیچ وقت دلم نمیخواد مثل بعضیای دیگه بشینم بگم وااای به خاطز بچم از فلان کار موندم یا اینکه پشیمون بشم یا مثل بعضیا که هر کاری که توش ضعیفن مینذازن کردن بچه و خودشون رو راحت میکنن اخه به نظر من بچه با تصمیم دوتا انسان بالغ و عاقل وارد زندگی شذه ..واقعا نباید اینجوری منت گذاشت سرش 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
شرایط مالیم که خوبه شوهرمم غش میکنه واسه بچه یعنی این بچه برادرشو چنان بغل میکنه و تپ اتاق میبره میخ ...

سر همین دارم سوال میپرسم ..چون دلم نمیخواد بعدش پشیمون بشم 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط مالیم که خوبه شوهرمم غش میکنه واسه بچه یعنی این بچه برادرشو چنان بغل میکنه و تپ اتاق میبره میخ ...

دقیقا همینه حالا که اگاهی به این مسایل با شپهرت صحبت کن فقط عاشق‌بچه‌بپدن نیست ببین تو کارای بچه تا چه حد کمکت میکنه تو شب بیداریاش 

برنامه هاتو بنویس هدفاتپ بنویس

ولی کلا ذهنیت رویایی نداشته باش به خیلی کاراتم نخواهی رسید خوابت کمتر میشه

یه تحقیق تو کشورای اروپایی میگه سی درصد راندمان کاری خانوما بعد بچه دار شدن میاد پایین

ولی دقت کن سی درصد صفر نمیشه

دقیقا همینه حالا که اگاهی به این مسایل با شپهرت صحبت کن فقط عاشق‌بچه‌بپدن نیست ببین تو کارای بچه تا ...

البته من تو این شش سال بیکار نموندم و بیوقفه تو کلاسای مختلفی که دوست داشتم شرکت کردم و الان واقعا میتونم بگم از این مدت استفا ه کردم...دعا کنید برام خدا به دام بندازه برای بچه دار شدن از شوهرم مطمئنم که کمک میکنه به مادرم هم نزدیکم کمک حال دارم شکر خدا ..فقط یه کم ترس و یه حس غریبی که اجازه تصمیم بهم نمیده

چرا واقعا یه وقتایی بیخودی بهم گیر میدیم از بس زندگیمون تکراریه 

چند وقته ازدواج کردی؟ ما اصلا چنین حسی نداریم که تکراری شده باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

البته من تو این شش سال بیکار نموندم و بیوقفه تو کلاسای مختلفی که دوست داشتم شرکت کردم و الان واقعا م ...

کسی که مسئولیت پذیر باشه این ترسه همیشه باهاشه مطمئن باش

اگر شرایطتت مناسبه و عاشق بچه ای اقدام کن این ترس طبیعیه ولی زیاد بهش بها بدی تبدیل به وسواس میشه

چند وقته ازدواج کردی؟ ما اصلا چنین حسی نداریم که تکراری شده باشه

شش سال ...تکراری از این نظر که حس میکنم هدف خاصی تو زندگیمون نیست

کسی که مسئولیت پذیر باشه این ترسه همیشه باهاشه مطمئن باش اگر شرایطتت مناسبه و عاشق بچه ای اقدام کن ...

ممنون واقعا با حرفات یه دلگرمی خاصی پیدا میکنم

کسی که مسئولیت پذیر باشه این ترسه همیشه باهاشه مطمئن باش اگر شرایطتت مناسبه و عاشق بچه ای اقدام کن ...

میشه بگی زایمانت چجوری بود ...واقعا صادقانه ...اونقدری که همه میگن وحشتناکه ...

من ک اخلاقم داغوووون شد یعنی بعد بچه دار شدن یه حرکتایی از خودم میبینم ک بعد اون رفتار هنگ میکنم ک م ...

چه حرکتایی مثلا ...مگه چجوری شده؟

میشه بگی زایمانت چجوری بود ...واقعا صادقانه ...اونقدری که همه میگن وحشتناکه ...

ببین من از همه شنیده بودم وحشتناکه و اینا ولی از اول بدون هیچ شکی زایمان طبیعی رو انتخاب کردم

به اطلاعات اطرافیانم بستده نکردم

رفتم کلاسای بارداری شرکت کردم

و‌دکتری رو انتخاب کردم که بهش اعتماد داشتم و با شخصیتش کیف میکردم بنابراین هرچی میگفت حتی اگه مخالف نظرات بقیه بود گوش‌میکردم

من هفته شش بارداری تو سونوم لکه بینی بود ولی دکتر گفت قرص بخور شیاف بذار خل میشه منم بدون استرس به حرفش گوش دادم

من ویار خیلی بدی داشتم اما‌ گذشت 

بقیه بارداریم خوب پیش رفت همه چی و به تمام حرفای دکترم گوش‌میگردم

انقد نکنه های کلاس با داری رو خوب بلد بودم که الان بعد نه ماه دوستم بارداره موبه مو‌براش تعریف‌کردم

من ماه هفت دهانه رحمم زودتر از حد معمول باز شد و بچه ام یکی دو هفته زود بدنیا اومد ولی خدارو شکر سالم بود 

خود بارداریم هم درد داشتم مگه میشه درد نداشته باشه؟ خیلی جاهاشم اونجوری که میخواستم پیش نرفت ولی در‌کل چون اگاه بودم، چون میدونستم داره چه اتفاقی میفته خیلی چیزاشپ تونستم کنترل کنم حتی دردشو 

و شوهرمم چون مث من اگاه بود خیلی کمکم کرد بدون اون از پسش بر‌نمیومدم

بعدشم انقد حالم خوب بود که همه میگفتن انگار نه انگار زاییدی

بعد چند هفته حس کردم دارم افسردگی میگیرم بازم چون میدونستم بخاطر هورموناست با کمک مشاور و خودم کنترلش‌کردم حاد نشد 

کارمم که برات گفتم 

ببین من از همه شنیده بودم وحشتناکه و اینا ولی از اول بدون هیچ شکی زایمان طبیعی رو انتخاب کردم به اط ...

اینجویری که تعریف میکنی من دلم میخواد الان حامله بودم😋😋😋⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

اینجویری که تعریف میکنی من دلم میخواد الان حامله بودم😋😋😋⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

من وقتی حامله شدم انقد همه بهم استرس دادن میگفتم خدایا کاش سقط شه

وقتی اون جریان خونریزی پیش اومد خیلی ترسیدم گفتم ناشکری کردم

به خودم قول دادم به همه خوبیاشم بگم سختیارو که همه میگن

سختی داره اصن هر راهی بری سختی داره 

هر موفقیتی با کلی سهتی به دست میاد

هر چیز خوبی یه بهایی داره

ولی به نظر من ارزششو داشت همه اون سختیا

ایشالا هر وقت خواستی بدون ک‌چیکترین مشکلی همه چی حلو بره برات ❤️

ببین من از همه شنیده بودم وحشتناکه و اینا ولی از اول بدون هیچ شکی زایمان طبیعی رو انتخاب کردم به اط ...

ببین من اطرافیانم بدترین چیزا رو برام تعریف کردن از دختر عمه ام که بچش مرده به دنیا اومد و مامانم که دوتا شقط داشته و یه فامیلامون که کلا استراحت مطلق بود کل بارداریش و ختی نتونست خونه مادرش بره و دوستم که حتی اب میخورد حالت تهوع میگرفت و دوست دیگم که اصلا بچش مشکل داشت و اخر سر کورتاژ شد با نظر پزشکا