2777
2789
عنوان

تصمیم بچه دار شدن بگیرم زندگی بهتر میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
من وقتی حامله شدم انقد همه بهم استرس دادن میگفتم خدایا کاش سقط شه وقتی اون جریان خونریزی پیش اومد خ ...

ممنون مرسی که وقت گذاشتی برام الانم حتما کوچولوت بیداره که تا الانبیدار موندی 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
ببین من اطرافیانم بدترین چیزا رو برام تعریف کردن از دختر عمه ام که بچش مرده به دنیا اومد و مامانم که ...

همه اینا هست

ممکنه حتی برای شمام پیش بیاد

ولی به این فکر کن ممکنه دازی از خیابون رد میشی یهو واشین بزنه بهت دور از جون تصادف کنی

این دلیل میشه رد نشی؟ یا اینکه چون میدونی این اتفاق ممکنه بیفته با اختیاط کامل رد میشی و‌‌ دیگه اگه اتفاقی افتاد میشه قسمت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا هست ممکنه حتی برای شمام پیش بیاد ولی به این فکر کن ممکنه دازی از خیابون رد میشی یهو واشین ...

درسته همینژوره که شما میگی ...انشالله خدا کوچولت رو بهت ببخشه ...واقعا ما خانوما خودمون به خودمون رحم نمیکنیم...برای لوس کردن خودمون انقدر از چیزای بد یه قضیه تعریف میکینیم که دیگران ممکنه تو زندکی دیگران تاثیر بد بذاره...موقعی که میخواستم ازدواج کنم یه نفر بود که به شدت از زندگیش ناراضیه و اصرار که داری اشتباه میکنی ...ازدواج به کل مشکل...ولی من تقریبا طرفمو میشناختم و دلمو زدم به دریا اما این قضیه واقعا غریبست برام چون حسش نکردم ...وگرنه وقتی ازدواج کردم به هر کی سوال میکرد گفتم ازدواج خوله اما واقعا قبلش برید مشاوره که پشیمون نشین ...

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
خواهش میکنم عزیزم ❤️ کوچولوم هی از صدای رعد و برق میپره 😁

عزیزم ...⁦❤️⁩⁦❤️⁩

درسته همینژوره که شما میگی ...انشالله خدا کوچولت رو بهت ببخشه ...واقعا ما خانوما خودمون به خودمون رح ...

دقیقا منم موقع نامزدی همخ میکفتن تازه روزای خوشته حالا بذار برید زیر یه سقف در صورتیکه هی همه چی با شناخت و برنامه ریزی بهتر شد نه بدتر

نمیدونم فرهنگمونه

اخلاقمونه 

نمیدونم  ریشه اش چیه همه چیو منفی میخوایم نشون بدیم

همه چی با اگاهی سمتش رفتن نتیجه خوبی داره به نظر من ولی ندونی باید چیکار کنی ت هر کاری به مشکل‌ میخوری

خواهش میکنم عزیزم ❤️ کوچولوم هی از صدای رعد و برق میپره 😁

شبت بخیر نگینی جون واقعا حرفات تاثیر خوبی داشت بهشون فکر میکنم حتما ...ممنون ازت..کوچولوتو ببوس از طرف من 

خواهش میکنم عزیزم شبت بخیر ❤️ ایشالا هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد عزیزم

انشالله⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩