2777
2789
عنوان

تصمیم بچه دار شدن بگیرم زندگی بهتر میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
عریزم همه اینا فقط به خودت بستگی داره تصنیمی بگیر که بعدا خودتو شماتت نکنی فقط خودت به خواهر و برادر ...

به خاطر همینام تا الان صبر کردم من بچه خییلی دوست دارم اما میترسم از تربیتش برنیام واقعا ترس اولم بعد از ترس از زایمان اینه ...وگرنه اطرافیان سه ساله که میگن پس کوو کی تا جایی که تو مناسبتا فامیل همسرم‌یعنی دختر عمو و زنعمو هم بهدخودشون اجازه میدن این سوالو بپرسن اما من کاری به اونا ندارم الان چند وقته همسرم شدیدا پی گیر هست

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه تحصیل مثلا

منم 28 سالمه نتونستم ادامه تحصیل بدم. کارخوب هم نتونستم پیدا کنم شوهرم خوبه خداروشکر اما بخاطر اذیت هایی که خانواده شوهرم منو زجر دادن عروسیو واینا.... افسردگی دارم سه ساله حالم بهتر نشده هیچی شادم نمیکنه. میترسم بعدا نتونم بچه بیارم از طرفی از همه چی میترسم حتی از بارداری و زایمان

اره یه ذره اختلاف رو که همه دارن من الان باردارم.از وقتی باردار شدم واقعا زندگیمون بهتر شده و انگار ...

خداروشکر عزیزم انشالله یه نینی سالم و سلامت به دنیا بیاری خدا ببخشه بهت و‌زندگیتون شرینتر از اونی بشه که فکر میکنی

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
منم 28 سالمه نتونستم ادامه تحصیل بدم. کارخوب هم نتونستم پیدا کنم شوهرم خوبه خداروشکر اما بخاطر اذیت ...

منم از بارداری و زایمان خیلی میترسم از بس وقتی میری عیادت یه نفر که تازه زایمان کرده از بدبختیاش تو اتاق زایمان میگه منم که همه رو تصور میکنم خودمم واقعا حالم بد میشه...و روی ذهنم واقعا تاثیر گذاشته خاطرات دیگران

به خاطر همینام تا الان صبر کردم من بچه خییلی دوست دارم اما میترسم از تربیتش برنیام واقعا ترس اولم بع ...

عزیزم یه حس ترس طبیعی بهانه جویی و....اینم که دیگران پیگیرن طبیعی به هر حال هر راهی بخوای انتخاب کنی مشگلات خودشو داره ولی در کل به نداشتنش فکر نکن اولا حسه مادری غریزی دوما وقتی اینقدر میترسی از تربیتش یعنی هنوز نیومده نگرانشی بعضی از نگرانیا شیطنت شیطانه اینکه نتونی از پسش بر بیای شاید وسواس فکری.دلیل اصلیشم فشار دیگرانه .درست تصمیم بگیر رووهوا نه بدون وسواس و نگرانی الان ترست از محدودیت هاست ولی دنیای با بچه شیرینی های خودشو هم داره 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
برای هرچیزی تو دنیا برنامه داشته باشی مانع کارت‌نمیشه من اگه بهت بگم از وقتی بچه دار شدم چجوری کار ...

چه خوبه خدا کنه منم اینجوری بشم ...

من تقریبا ده سال از شما بزرگترم بار اول خواستم اقدام کنم رفتم پیش یه دکتری که خیلی تعریف شنیدم‌ برای ازمایشو راهنمایی اینقدر بد باهام صحبت کرد بدنمم داغون کرد وحشی جز مشگلاتم ترس هم بهش اضافه شده.یه وقتا اسم بچه میاد تنم‌میلرزه گریه هم میکنم ولی شرایطمو میبینم میگم همینه زندگی همه جوره قشنگه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چه خوبه خدا کنه منم اینجوری بشم ...

اول بگو شرایط مالی چجوریه

همسرت کمکت میکنه یا نه؟

هدفات برات چقدر مشخصه تو زندگی

ببین منم خیلی میترسیدم

همه فقط بدیای هر اتفاقیو‌میگن چه موقع ازدواج چه موقع بچه دار شدن

من حاملگیم خیلی بحرانی نبود ولی خب چند ماه اول ویار شدی داشتم با این حال سر‌کارمم میرفتم

بچم که بدمیا اومد از یه ماهگی سر کار رفتم بچمو میبردم با خودم 

بعد تا چهارماهگیش

بعدش دورکاری

ولی هفته ای یه بار میرم شرکت

کلی‌وقت میذارم برای شوهرم خودم زندگیم

برای بچه هم همین طور

برای کارمم

ولی خیلییییییی فشار میاد به ادم

اما‌من هاشق بچه بودم هه این سهتیا برام شیرینه و شوهرم اگه کمکم نمیکرد از پسش‌بر‌نمیومدم 

شبی صدبار تاپیک میزنن آخر نفهمیدیم سزارین بهتره یا طبیعی

اتفاقا یکی از اطرافیان ما اولیشو طبیعی زایمان کرد دومیشو به خاطر مشکلاتی سزارین ...ازش پرسیدم به نظرت کدوم بهتر یا بدتر ...گفت هیچ فرقی نداره اسمش روشه زایمان ...بالاخر سزارین بعدش مشکلاتی داره طبیعی مشکلات خودشو 

من تقریبا ده سال از شما بزرگترم بار اول خواستم اقدام کنم رفتم پیش یه دکتری که خیلی تعریف شنیدم‌ برای ...

دقیفا دکتر معروف شهر ما هم رفتم مطبش سر یه موضوعی مسخرم کرد و به شدت منو ترسوند یعنی گفت چند ساله ازدواج کردی اون موقع چهارسال بود ...بهش کفتم چهار سال و نحوه جلوگیریمو پرسید گفتم با کاندوم چنان خنده ای کردن و بعدش منو ترسوندو انقدر بد رفتار کرد که من از اون موقع تا حالا دکتر زنان هم دیگه نرفتم

دقیفا دکتر معروف شهر ما هم رفتم مطبش سر یه موضوعی مسخرم کرد و به شدت منو ترسوند یعنی گفت چند ساله از ...

من ۳۰سالم بود رفتم البته جلوش وا ندادم بهش گفتم سن ازدواج الان تازه ۳۶ اینطوراست کلی مسخرم کرد سره خیلی چیزا جوابشو دادم از خجالتش در اومدم وبی ادم‌میمونه تو ذهنش.پیش یه ماما هم برو معمولا مهربونترن و باتجربه تر.