2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102822 بازدید | 5380 پست
مرسی عزیزم تو برنامه بام هست این گزینه یا باید برم بانک؟

خواهش میکنم عزیزم .

باید از داخل سامانه بام حساب کوتاه مدت طرح اعتبار ملی باز کنید .

همه مراحل غیر حضوری هست بانک رفتن نیاز نیست اصلا .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم . 🌺🌺🌺

سلام مامان سبحان عزیز ببخشید توضیحی راجع به وام های بانک پارسیان میدین

من برادرم کارت بانک پارسیان چند سالی هست داره گفتم بپرسم شاید بشه باهاش وام‌‌ بگیره

سلام مامان سبحان عزیز ببخشید توضیحی راجع به وام های بانک پارسیان میدینمن برادرم کارت بانک پارسیان چن ...

سلام عزیزم ، همراه بانک پارسیان رو باید نصب کنند بعد برن روی قسمت خدمات بعد پارس وام .

اونجا وقتی گزینه درخواست تسهیلات رو بزنن وام های قائل دریافت رو نشون میده .

اگر با حسابشون کار کرده باشن احتمالا همین الان هم یک مبلغی رو برای وام نشون میده ولی اگر کار نکرده باشن باید پول بگذارن بمونه تا اون قسمت وام های قابل دریافت براشون میانگین وام رو نشون بده .

یک سری دیگه هم صندوق های تامین مالی جمعی هستن که اونها سودشون بیشتر هست ولی تا یک سال نمی‌تونید به پ ...

سلام خسته نباشید

برای وام مسکن باید سپرده گذاری کنیم؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶