بچه ها کیا معتقدن بچه دار شدن و بچشون قدمش خوب بوده و کلی اتفاق خوب تو زندگیشون افتاده...من تو سنی هستم که همه ازم توقع بچهدارن اما خودم میترسم اول از حاملگی بعد زایمان بعدم اینکه مسئولیت صفر تا صد یه بچه سپرده میسه بهت ..و ارزوهایی که برای پیشرفتم داشتم و میدونم با بچه دار شدنم خیلی محدود تر میشم به نظرتون شیرینی بچه دار شدن میچربه به اینکه چند سال از اهدافت عقب بمونی؟ اینم بگین بعد از بچه دار شدنتون اخلاقتون چقدر فرق کرد؟
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
میدونی بچه دار شدن در ظاهر یه فعل آسون و عادی ای هست اما واقعا باید شرایط رو سنجید برای بچه دار شدن و البته به این حرفایی ک بچه بیاد زندگی خوب میشه هم نباید گوش کرد...چون اون بچه هیچ گناهی نداره ک بیاد و ن تنها زندگی بهتر نشه چ بسا بدتر هم بشه...و راجب موفقیت به نظرم همیشه برای بچه دار شدن وقت هست من اگر باشم خودم رو به درجه ای از اون چیزی ک می خوام می رسونم و ثابت میشم و بعد به فکر یه تغییر می افتم...و یه موضوع دیگه مگه شما برای دیگران زندگی می کنین ک اونا باید تعیین کنن ک الان باید بچه بیارین؟
عزیزم بچه وسیله نیست واسه اینکه زندگی رو بهتر کنه اگه شوهرتو دوست داری و کنارهم خوشبختید وهیچوقت ب طلاق فکر نمیکنید بچه بیار بچه شیرینی زندگیه والی نیار یکی دیگه رو ب بدبختیات اضافه نکن ....اگر شوهرت محدودت نمیکنه خیلیا بچه هم دارن فعالیت اجتماعی هم دارن والی اول ب هدفت برس که بعد افسرده نشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا دوتایی تو خونه حالتون گرفته نمیشه؟ بچه ندارم ولی حس میکنم عالیه چون همش دور و اطرافشی بش میرسی ...
چرا واقعا یه وقتایی بیخودی بهم گیر میدیم از بس زندگیمون تکراریه
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
عریزم همه اینا فقط به خودت بستگی داره تصنیمی بگیر که بعدا خودتو شماتت نکنی فقط خودت به خواهر و برادر و دوست و اشنا نگاه نکن.من صلاحیتشو ندارم بابت خیلی مسایل مالی و دلشوره های عجیبم یکی از دلایلشه با خودم کنار اومدم ولی مهم اینه اول خودت و چند سال دیگه.بچه رو برای بهتر شدن نیار برای ساخت یه جامعه بهتر به کمک تربیت انسان بهتر بیار برای حوصله سر رفتنو پیر بشیم تنها بشیمو ....اصلا بچه نیار
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خونه و ماشین و پس انداز و درآمد معقول و رفاه نسبی دارید؟؟ از نظر روانی جو خونتون آرومه؟؟
اره از نظر مالی مشکلی نداریم ...جو خونمونم خوبه ..اختلاف هست اما نه در حدی که فکر کنم عادیه