2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان ... تو رو خدا بیایین دارم از غصه می میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اصلا نگران نباش وقتی که من با این وضعیتم تونستم باردار بشم تو هم حتما میتونی فقط باید دکترت خوب باشه من که به دکترم ایمان پیدا کردم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
حالا یه سر برو دکتر مامان - پاشا ، ایشااله درست می شه ، استرسو نگرانی هم از خودت دور کن
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
منم تنبلی داشتم. ورزش کردم. قرص هم خوردمو الان به لطف خدا باردارم. استرس خیلی خیلی بده برای تنبلی تخمدان. تازه تو که باردار شدی تا حالا. اصلا نگران نباش
سرسری رد شو و زندگی کن. دقت، دق ات می دهد