2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

80 بازدید | 17 پست

من قرص تقویتیامو گاهی یادم میره بخورم یعنی انقدر زیاده یادم میره تاحالا چند بارم شده قرص تیروئیدم بعد صبحانه خوردم چون یادم رفته خیلی عذاب وجدان دارم 😢😔

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤

حالا مولتی هیچی تیروئیدو درس بخور

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مولتی هیچی تیروئیدو درس بخور

اخه مامانم صبح  ود میاد یه چیزی میچپونه تو دهنم منم خواب یادم میره قرصم بخورم دوساعت بعدش من بیدار میشم قرص میخورم

اخه مامانم صبح  ود میاد یه چیزی میچپونه تو دهنم منم خواب یادم میره قرصم بخورم دوساعت بعدش من بی ...

خخخخ امان ازمادرا ساعتو کوکو کن یاداوری کنه برای خوردن قرصا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خخخخ امان ازمادرا ساعتو کوکو کن یاداوری کنه برای خوردن قرصا

خدا عاقبتمون بخیر کنه از امشب قرص و لیوان گذاشتم بالا سرم😅

خدا عاقبتمون بخیر کنه از امشب قرص و لیوان گذاشتم بالا سرم😅

خخخ واقعننن

کارخوبی کرردی 

من که آمپولم میزنم اون باید سر ساعت باشه تیروئیدمم نماز صبح میخونم ویتامینام مولتی بخورد خوب اگه یاد ...

منم امپول میزنم ولی سر ساعت نه ممکنه نیم ساعت ایور اونور بشه