2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم وبریدنم. از زندگی

444 بازدید | 43 پست

خانمها خواهش اونایی که باسیاستن وعاقل بیان بگن من چکار کنم. خانمها چند ماه پیش شوهرم خیانت کرد ومن فهمیدم و منم چون حریفش نشدم خبر مرگم از خواهر شوهرم کمکم خواستم که بلکه باعث ابروریزی نشه وزودتر تموش کنه. اونم گفت غلط میکنه امیر ازاین کارا میکنه تو کاری نداشته باش خودمم حلش میکنم واین شد شروع بدبختی من وادامشو میگم

خب

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

قبل از اینکه بقیشو بگی اشتباه کردی به خواهر شوهرت گفتی

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بخواهر شوهرت نمیگفتی.اینجوری اگه پشت شوهرتو گرفته باشه شوهرت جسورتر شده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

اخه چرا خواهرش دوست داره زندگی برادرش تباه بشه؟!

به چه قیمتی؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.