2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم وبریدنم. از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست
خریت کردم

دور از جون 

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که ازم شماره زنه رو گرفت که به اصطلاح رابطشونو بهم بزنه که نگو خو ش شد رفیق زنه هرزه. منم بعد یه ماه ...

خدا نسل تینجور ادمایی رو منقرص کنه.شوهر داره؟یا مجرده؟

چرا اینکار کرد؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

حالا قضیه خیانت تموم کرد چون دیگه قسم قران خورد منم مطمنم... الان قضیه اختلاف مون خواهراشه نمیدونم هدفشون چیه بخدا خسته شدم اززندگی بعد اون ماجرای تموم کردن خیانت شوهرم یا خانواده خواهرش ماشین سنگین خرید البته اونا سهمی ندارن. ولی شدن همه کاره وصاحب پول ما تا به شوهرم میگم چرا اینکار میکنی اونارو کردی همه کارا صد تا فش میده به زورم بهم پول میده من خر تمام طلاهامو فروختم گفت ماشین به نامت میکنم همش دروغ گفت

خریت کردم

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن شمااز کجا میدونستین ک خواهر شوهرت میخواد همچین کاری کنه خواهرش خیلی پست بوده نمیدونی چرا از برادرش حمایت کرده تو این جریان دلیلش چی بوده؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

شوهرم تا قبل این ماجرا خیلی خوب بود ولی خواهرشوهرام پرش میکنن... نمیدونم چکار کنم از اسم طلاقم بیزارم وگرنه هیچ حسی به زندگیم ندارم.. زندگی که تا لب بازکوم بگن به تو چی چه فایده داره.. زندگی که پولو به زور بهم بده چه فایده

حالا قضیه خیانت تموم کرد چون دیگه قسم قران خورد منم مطمنم... الان قضیه اختلاف مون خواهراشه نمیدونم ه ...

من درست متوجه نشد یعنی چی ک با اونا ماشین خریده ولی اونا سهمی ندارن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من درست متوجه نشد یعنی چی ک با اونا ماشین خریده ولی اونا سهمی ندارن

وام اوردن قرار بود یک دونگش باشه برا اونا ولی شوهر من همه قسطاشو داد ولی اونا اه در بساط ندارن فقط از این شوهر خرم من میکشن با کمال پررویی کرایه اینا میاد میریزن رو حساب خودشون به میل خودشون از مال ما خزج میکنن