2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم وبریدنم. از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست

حالا من موندم چکار کنم اعصابم خرد میشه وقتی شوهرم رمزگ. شیشو عوض میکنه یا برای اونا جون میده منو نادیده میگیره..حالا پول مارو خرج میکنن به درک چرا منو از چشم  برادرشون میندازن اصلا نمیگن خدایی هست تاوان میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اعتماد به نفس ت قوی کن اگر مطمئنی زنگ بزن بشور خ شوهر ت،،،، با شوهرتم اگ قصد طلاق نداری،،، سیا ...

شوهر ش یه پخمه به تمام معناست اینا خودشون حساب ان... کاش یه ذره سیاست داشتم که نمیزاشتم افسار شوهرمو خواهر شوهرام بگیرن

تو این شرایط هر چی شما نسبت به گوشی ایشون حساسیت بیشتر نشون بدین بیشتر اذیتتون میکنه فعلا که کاری از دستتون بر نمیاد تا زمان مشاوره کمی بی خیال همه چیز بشین و با بچه ها که خیلی گناه دارن بیشتر وقت بگذرونیدو بازی کنین و از گزینه ی بی خیالی استفاده کنین شاید وضع بهتر شد 

وام اوردن قرار بود یک دونگش باشه برا اونا ولی شوهر من همه قسطاشو داد ولی اونا اه در بساط ندارن فقط ا ...

بنظر من تا شوهرت خودش نخواد هیچ کسی نمیتونه تغییرش بده 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

من کاری ب شوهر و خواهرشوهرت ندارم چون کنترلی نمیتونی رو رفتار بقیه داشته باشی ولی حماقت از خودته ک اولا پا خواهرشوهرتو ب جریان خیانت شوهرت باز کردی بعدم واسه مردی ک بهت خیانت کرده طلا فروختی.خودت کردی خودتم بشین پا لرزش بنظرم ک حقته حرص بخوری

هنوزم با زنه س؟ اگه اره که قید این شوهرو بزن

نه نیست تمام کرد چون  فهمیدم خواهرشوهرم دست داره واینا گفتم طلاقمو بده راحت شم شما خانوادگی هرزه ای اینم دست روقران گزاشت مه تمومش کنه

نه من از همشون حتی از جاریی ها کوچکترم کلا منحرفن

خب چرا به شوهرش نمیگی؟اون خوب میتونه زنشو جمع کنه.اگه طرفدار اینکاراس بزار شوهرش سر خودشم بیاره اونوقت حالشو ببین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من کاری ب شوهر و خواهرشوهرت ندارم چون کنترلی نمیتونی رو رفتار بقیه داشته باشی ولی حماقت از خودته ک ا ...

با وجود اینکه بهم رک گفتی ولی حرف حق زدی.. اره خودم میگم خودم کردک که لعنت بر خودم باد

نه نیست تمام کرد چون  فهمیدم خواهرشوهرم دست داره واینا گفتم طلاقمو بده راحت شم شما خانوادگی هرز ...

عزیزم اگه شوهرت مقید به قسم و قرانه خیلی خوبه.تو که میگی قصد طلاق ندارم.پس باید اون اشتباه و گدشته رو فراموش کنی.فقط سعی کن به شوهرت نزدیک بشی.باهاش صمیمی شو حتی اگه از ته دل دوسش نداری اماظاهر کارو حفط کن.ببخشید اما مردا همیشه تو رابطه های گرم جنسی زبونن.

سعی کن از این راه وارد بشی.اول به خونه و زندگیت برس.به بچه هات برس.خوشحال و خوش خنده باش.اگر همیشه دعوا کنی اون بدتر به اونا کشیده میشه.سعی کن اگر برادر شوهر دلسوزی داری بهش بگی کمی باهاش صحبت کنن ولی نگن از طرف تو بود.منم اوایل زندگی خیلی مشکل داشتم چون سنم کم بود و هیچی بلد نبودم اما بعد سالها کمی تجربه کسب کردم.همیشه با مرد باید جوری رفتار کنی که دستوری نباشه.مردا بدشون میاد قلقشو بگیر دستت و از همون راه وارد شو.اول از همه یه خرجایی رو دستش بزار.بعد کمک سعی کن بازبون پولارو ازش بگیری و خودت مدیریت کنی.بگو فردا بچه هامون بزرگ میشن نیازاشون بیشتر میشه هزار جور خرج پیش بینی نشده توراهه.اگه یه وقت پول نداشته باشی خودت بیشتر صربه میخوری.اگر یکبار بهت پول نداد یا گفت ندارم بگو باشه عزیزم میدونم دروع نمیگی یه وقت دیگه که داشتی بده و....

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نه من از همشون حتی از جاریی ها کوچکترم کلا منحرفن

کاری کن که کم کم حرف تو بشه.سعی کن با پنبه سر ببری.همیشه گفتن دستی رو که نمیتونی بشکنی ببوس.

توهم کافیه چند باری به شوهرت بگی چشم.احترام بهش بزار.تاییدش کن.تحسینش کن اشتباعشو به روش نیار.باور کن اونم کم کم عوض میشه.سیاست هیچ ربطی به سواد و تحصیلات نداره.من خودم یه جاری دارم که بیسواده شوهرش کارمند رسمی.از هر نطر شوهرش ازش سره اما جوری شوهرشو تو مشتش گرفته که نمی تونه جم بخوره.من خودم خیلی چیزا رو از اون الگو گرفتم.به شوهرت بگو چشم و کار خودتو بکن.همیشه سعی کن اراسته و شیک باشی.همیشه پس انداز برای خودت داشته باش.برای بچه هات حساب بانکی باز کن.

شوهرتو بزار تو خرج.اینم حتما شنیدی که زنی که خرج نداره ارج نداره.مردا غرور زیاد دارن اما مثل یه بچه میمونن زود گول میخورن.بدی جنس ما زنا اینه وقتی یه مرد به عنوان دوست پسر وارد زندگیمون بشه هر کاری برای خوشحالیش میکنیم.اما وقتی همون مرد به عنوان همسر انتخاب میشه کلا یادمون میره که نیازاشون چیه همش در حال اخم و دعوا و گله.

از طرف مرد هم همینجوره.اما خب ضررشو همیشه ما زنا میکنیم.تو یه وقتای خاص که شوهرت سر کیفه باهاش حرف بزن از برنامه هاتون.از اینکه میخاین چه کارایی بکنید.از احساستون بهم از اینده ی بچه ها....

کاری کن که کم کم حرف تو بشه.سعی کن با پنبه سر ببری.همیشه گفتن دستی رو که نمیتونی بشکنی ببوس. توهم ک ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم لطف کردی واقعا امزونده بود.. میشه باهام دوست شیم بیشتر کمکم کنی زندگیمو نجات بدم....ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده دور از درد وبلا

خیلی خیلی ممنون عزیزم لطف کردی واقعا امزونده بود.. میشه باهام دوست شیم بیشتر کمکم کنی زندگیمو نجات ب ...

خاهش میکنم عزیزم حتما اگه کمکی از دستم بربیاد به دیده ی منت