سلام. دوستان منو نامزدم 4 ماهه نامزد کردیم نظامیه. ولی خیلی جدی و البته خجالتیه. میخوام باهاش درباره مسائل... باهاش حرف بزنم اما چون خیلی خجالتیه احتمالا راحت قبول نکنه حرف بزنیم. چطوری بحثو باز کنم. چون بالأخره باید از علایق جنسی و سلیقهش هم بدونم. خیلی ممنونم❤️
عجیبه اخه مردا تحمل ندارن بالاخره زنشون نردیکشون باشه تابلو بازی در میادن نمیدونم والا غیر مستقیم می ...
آره باید غیر مستقیم بهش بفهمونم، آخه از شانس ما 10 روز بعد از عقدمون سردار سلیمانی شهید شدن، بعد اون قضیه حمله موشکی و 2 هفته آماده باش مدام نیروی هوایی ارتش، بعدشم که تحرکات نظامی آمریکا و کرونا و دفاع بیولوژیک و همه اینا قاطی شدن میگم شاید چون سرش شلدغه اینجوریه
اگه گوشیش دستش باشه، تشکر میکنه یا گل میفرسته ولی خیلی مهربونه و دست و دلباز و صبور، فقط این جدی بودنش مشکله، اما فکر میکنم احتمالا بخاطر همین موضوع کاربشه
برعکس نظر بقیه اعتقاد دارم ک خودت کنجکاوی کن راهش بنداز که نکنه سرد مزاج باشه و بعد بفهمی که کار از ...
دقیقا این خوبه خوب نامزدیولسه شناخته باید همه حرفی زده بشه بعضیا فک میکنن سکوت کنپ یعنی بت خیا هستن و اکه سوال کنن پسره میپره اما اینو نمیگن شاید پسر مشکلی داره
اگه گوشیش دستش باشه، تشکر میکنه یا گل میفرسته ولی خیلی مهربونه و دست و دلباز و صبور، فقط این جدی بود ...
عزیزم بعضی از مردا این شکلین ،چون سرشون به کار خودشونه واونقد محجوبن این شکلی بار اومدن،شاید شرم داره،همچین مردایی خیلی کم پیدا میشن،باهاش شوخی کن و به شوخی بهش بگو مثلا دستای من همیشه سرده دستای تو هم سرده یا گرمه ودستاشو بگیر تو دستت،به نظرم خودت هم کمی خجالتی هستی یه زن زرنگ میتونه راحت جلبش کنه،وقتی دستاتو بگیره جرقه عشق وارد بدنش میشه،از این کارا بکن اگه جواب نداد بیا منو فحش بده😘😘
شایدم عقد نشدین به خودش اجازه نمیده بهت نزدیک شه،باهاش در مورد عقد دایمی حرف بزن،ببین نظرش چیه؟ولی اول سعی کن مطمعن باش خدای نکرده مشکل جنسی نداره،بعد عقد کن،عزیزم وقتی میاد پیشت برو باهاش دست بده صورتشو ببوسو بگو دلت واسش تنگ شده
شایدم عقد نشدین به خودش اجازه نمیده بهت نزدیک شه،باهاش در مورد عقد دایمی حرف بزن،ببین نظرش چیه؟ولی ا ...
نه اتفاقا خانوادهاش همش میگن عقد دائمی و ازدواج. منتهی میگن انشاءاللّه اگه همو خواستین عقد و ازدواج تو یک شب باشه. فکر نمیکنم مشکل داشته باشه فقط خیلیییی خجالتیه. یعنی وقتی تو اداره میخواست باهام حرف بزنه در مورد ازدواج، چون روش نمیشد تو نامه ی محرمانه و رسمی نوشت 😂