2777
2789
عنوان

میخوام یخ آقای نامزد رو بیشتر آب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 47 پست
خیلی سرش به کاره، مخصوصا از اون وقتی که ما محرم شدیم و... کلی اتفاقا برای نظامیا افتاد. اینم خیلی ال ...

سعی کن وقت زیادی با هم باشین،واسش پیامکهای عاشقانه بفرس وعشقتو بهش نشون بده ،بهش زنگ بزن و بگو دلت واسش تنگ شده ،

اخه خجالت با این چیزا فرق میکنه،مردا تو هر چی کوتاه بیان تو این چیزا کوتاهی وخجالت ندارن،البته نگران ...

سنتی که نه، توی اونجایی که ایشون افسر عملیاتی هستن، من توی قسمت اداری کار میکنم، خودش اومد سراغم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه اخه مردا تحمل ندارن بالاخره زنشون نردیکشون باشه تابلو بازی در میادن نمیدونم والا غیر مستقیم می ...

آره باید غیر مستقیم بهش بفهمونم، آخه از شانس ما 10 روز بعد از عقدمون سردار سلیمانی شهید شدن، بعد اون قضیه حمله موشکی و 2 هفته آماده باش مدام نیروی هوایی ارتش، بعدشم که تحرکات نظامی آمریکا و کرونا و دفاع بیولوژیک و همه اینا قاطی شدن میگم شاید چون سرش شلدغه اینجوریه

پبام عاشقانه میفرستی جواب پیامتو نمیده؟

اگه گوشیش دستش باشه، تشکر میکنه یا گل میفرسته ولی خیلی مهربونه و دست و دلباز و صبور، فقط این جدی بودنش مشکله، اما فکر میکنم احتمالا بخاطر همین موضوع کاربشه

سنتی که نه، توی اونجایی که ایشون افسر عملیاتی هستن، من توی قسمت اداری کار میکنم، خودش اومد سراغم

پس خدا رو شکر دوست داره،باهاش بگو بخند بکنی به مرور یخش باز بشه،ولی امان از روزی که یخش باز بشه ،فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه😉

پس خدا رو شکر دوست داره،باهاش بگو بخند بکنی به مرور یخش باز بشه،ولی امان از روزی که یخش باز بشه ،فلف ...

خدا از دهنت بشنوه، فعلا که این کرونا بی صاحاب دردسرش واسه نیروهای مسلح شده😑

برعکس نظر بقیه اعتقاد دارم ک خودت کنجکاوی کن راهش بنداز که نکنه سرد مزاج باشه و بعد بفهمی که کار از ...

دقیقا این خوبه خوب نامزدیولسه شناخته باید همه حرفی زده بشه بعضیا فک میکنن سکوت کنپ یعنی بت خیا هستن و اکه سوال کنن پسره میپره اما اینو نمیگن شاید پسر مشکلی داره 

اگه گوشیش دستش باشه، تشکر میکنه یا گل میفرسته ولی خیلی مهربونه و دست و دلباز و صبور، فقط این جدی بود ...

عزیزم بعضی از مردا این شکلین ،چون سرشون به کار خودشونه واونقد محجوبن این شکلی بار اومدن،شاید شرم داره،همچین مردایی خیلی کم پیدا میشن،باهاش شوخی کن و به شوخی بهش بگو مثلا دستای من همیشه سرده دستای تو هم سرده یا گرمه ودستاشو بگیر تو دستت،به نظرم خودت هم کمی خجالتی هستی یه زن زرنگ میتونه راحت جلبش کنه،وقتی دستاتو بگیره جرقه عشق وارد بدنش میشه،از این کارا بکن اگه جواب نداد بیا منو فحش بده😘😘

عزیزم بعضی از مردا این شکلین ،چون سرشون به کار خودشونه واونقد محجوبن این شکلی بار اومدن،شاید شرم دار ...

آره خیلی خوبه، پس بهترین راه اینه که از اون روش های زنونه و عشق بازی استفاده کنم تا خود‌ش یخش آب بشه. دستت درد نکنه 🌹 

شایدم عقد نشدین به خودش اجازه نمیده بهت نزدیک شه،باهاش در مورد عقد دایمی حرف بزن،ببین نظرش چیه؟ولی اول سعی کن مطمعن باش خدای نکرده مشکل جنسی نداره،بعد عقد کن،عزیزم وقتی میاد پیشت برو باهاش دست بده صورتشو ببوسو بگو دلت واسش تنگ شده

شایدم عقد نشدین به خودش اجازه نمیده بهت نزدیک شه،باهاش در مورد عقد دایمی حرف بزن،ببین نظرش چیه؟ولی ا ...

نه اتفاقا خانواده‌اش همش میگن عقد دائمی و ازدواج. منتهی میگن ان‌شاءاللّه اگه همو خواستین عقد و ازدواج تو یک شب باشه. فکر نمیکنم مشکل داشته باشه فقط خیلیییی خجالتیه. یعنی وقتی تو اداره میخواست باهام حرف بزنه در مورد ازدواج، چون روش نمیشد تو نامه ی محرمانه و رسمی نوشت 😂