2777
2789
عنوان

میخوام یخ آقای نامزد رو بیشتر آب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 47 پست

برعکس نظر بقیه اعتقاد دارم ک خودت کنجکاوی کن راهش بنداز که نکنه سرد مزاج باشه و بعد بفهمی که کار از کار گذشته باشه...ی نیاز طبیعی و مسلم آدم هست...

دوست من بعد ۲سال عقد و ۸ماه عروسی هنوز باکره بود و حدود ۱سال اومده قهر و درگیر طلاقِ...

مگه مرد اینجوری پیدا میشه؟تو سعی کن شروع نکنی،بزار خودش بیاد،تو فقط خط بدی اون میاد،چقدر با هم تنهایین اخه مرد با زنش تنها باشه یخش اب میشه من تعجب کردم!موقع تنهایی بری بشینی پیشش ولباسای خوب بپوشی و خودتو خوشمل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای نکرده نکنه سرد مزاجی داره چهار ماه نامزدی کم نیست  که یه مرد بتونه اینطوری سرد باشه،شوهر من با اینکه خیلی نجیبو خجالتی بود همون هفته اول خود واقعیشو نشون داد نتونست تحمل کنه ،حالا جای جالبش اینجاست گفت ببخشید ☺️☺️

مگه مرد اینجوری پیدا میشه؟تو سعی کن شروع نکنی،بزار خودش بیاد،تو فقط خط بدی اون میاد،چقدر با هم تنهای ...

خیلی مذهبی و جدیه و البته مأخوذ به حیا. آره با هم تنها هم هستیم. ولی اصلا روش نمیشه حتی درباره لباسم صحبت کنه چه برسه به اینا. ولی میترسم واقعا سرد مزاج باشه و یه وقت مشکل پیش بیاد

شما اول از همه سعی کن صمیمیتت رو باهاش بیشتر کنی ، بیشتر باهاش از هر دری ( جز مسائل جنسی) صحبت کنی بعد کم کم علایقش دستت میاد میفهمی چی دوست داره و وقتی فهمیدی با نوع پوشش و صحبت و ....تحریکش کن که بیاد سمتت ، خودش کم کم زبونش باز میشه 

راستی اگه زیاد میبینیش یکم به وعده های غذاییش دقت کن چون تاثیرگذاره تو مزاجش 

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
خیلی مذهبی و جدیه و البته مأخوذ به حیا. آره با هم تنها هم هستیم. ولی اصلا روش نمیشه حتی درباره لباسم ...

اخه خجالت با این چیزا فرق میکنه،مردا تو هر چی کوتاه بیان تو این چیزا کوتاهی وخجالت ندارن،البته نگران نباش شایدم بقول شما خیلی خجالتی هستن،واینکهاحتمالا سنتی ازدواج کردین زمان می بره از نظر جنسی خودشو به شما وابسته کنه ،تا میتونی به خودت برس وقتی باهم هستین لباس باز بپوش

خدای نکرده نکنه سرد مزاجی داره چهار ماه نامزدی کم نیست  که یه مرد بتونه اینطوری سرد باشه،شوهر م ...

خیلی سرش به کاره، مخصوصا از اون وقتی که ما محرم شدیم و... کلی اتفاقا برای نظامیا افتاد. اینم خیلی الآن توی کارشه، برای همین میگم احتمالا بخاطر کارشه فکرش درگیره