من باشم زن چنین مردی نمیشم ..قبل ازدواج باید مشخص بشه ...خیلی زشته که واسه درامد زنی بخوای باهاش ازد ...
قبل ازدواج که این تز ندارن بعدش رو میشه متاسفانه الان بگم میگه باشه با هم زندگی میکنیم اما دیگه انتظاری نداشته باش هر کس پس فکر خودش بره و بخره یا نخره بخودش مربوط میشه اما اوضاع اینجوری نمیمونه و بعدا میفهمی محبت تو زندگی یه چیز دیگس
قبل ازدواج که این تز ندارن بعدش رو میشه متاسفانه الان بگم میگه باشه با هم زندگی میکنیم اما دیگه انتظ ...
به نظر من زندگی خیلی هم مال من و تو داره ..اتفاقا واسه اینجور مردها بیشترم داره ..باز حقوق خانمی تا 2 باشه اوکی هست ولی از دید حقوق بالا بسیااااار کار غلطی هست ...هم مرد تنبل و پررو میشه هم مسئولیتش کم میشه ...اگر خوردن و پوشیدن هردو کمک میکنن پس آقا هم غذا بپزه و بشوره و بسابه یا پول کارگر بده ...
😐خداییش چرا قبول کردی با حقوق پایینتر هرچیزی میخرید حداقلش باید نصف نصف بشه چه بسا سهم شما ب ...
الان چیزیم بگی میگه بدم میاد ازین رفتارت چرا مث مردا هستی روحیت باید لطیف باشه تو چیکار داری با مال و منال من مطمینن یه سوپرایزی برات میکنم چرا اینطوری تو
الان چیزیم بگی میگه بدم میاد ازین رفتارت چرا مث مردا هستی روحیت باید لطیف باشه تو چیکار داری با مال ...
بگو چطور موقع کار کردن روحیم لطیف نباید باشه 😐😐موقعی که درآمدمو برمیداری مرد و زن نداره ....موقع خرج کردن داره 😐😐😐به جای تشکرشه 😐مگه زن عقل نداره که یکی دیگه تصمیم بگیره واسش
عجب ...من 1 ریال نمیدم اما وظیفش میدونم چیزی بخره قسمتیش به نامم باشه ...از اول باید عادتش میدادی عز ...
اگر چیزی بگم بحث میکنه و گارد میگیره ما تازه عروسی کردیم دیر که هنوز نشده اتفاقا میترسم اول زندگی شل بگیرم بعدا پشیمون شم!حتی الانم گاهی میگه من میتونسم ب اسمت نزنم میتونسم خودم برم خونه بخرم ب اسم خودم حالا فک کن همممممه پولو و شرایطشو من جور کرده بودم چون خودش از مجردیش انقد قسط داشت اصلا پول دستش نمیومد و منو تا ته مبسوزونه!الانم اگر ندم نمیتونه بره برا خودش چیزی بخره اما منم منم داره
الان چیزیم بگی میگه بدم میاد ازین رفتارت چرا مث مردا هستی روحیت باید لطیف باشه تو چیکار داری با مال ...
میگم سوپرایز ندوست و دلم نمیخواد دیگه قسط بدم میخوام از این ب بعد زندگی کنم مثل بقیه زنا روحیم لطیف باشه و مادی نباشم خرید کنم و برا خودم خوش باشم نمیخپام مثل مردا باشم همش دنبال قسط رسوندن و ... میگم بنظرم همین خونه بسه بهتره فقط زندگی کنیم . بعد میرم با پولی که قراره قسط بدم ملک ب نام اون بشه برا خودم طلا میگیرم هم زنونه اس هم لطیف هم پس انداز همش هم میگم دوسشون دارم فروشی نیستن از خودم جداشون نمیکنم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام