2777
2789

اینقدر از این مردایی که حقوق زنشون را میگیرم بدم میاد ما یه داماد داریم خسیس در حد المپیک دندانپزشکه همش با خواهرم درگیره میگه حقوقتو بده من خواهرم میگه اگه بدم کی خرج میکنه از گشنگی میمیریم 

نه نمیدم حتی 1 ریالشم ..چون وظیفه خونه با من هست کاملا ...اگر تمام وظایف تقسیم میشه که اشکال نداره وگرنه لزومی نداره ...به نام زدن ربطی به درامد نداره هر زنی تو زندگی سهمی داره چه شاغل چه خانه دار ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق هر کس واسه خودش هست چرا باید حقوق وبه شوهر داد آخه.میشه در مواقعی که نیاز به کمک هست کمک کرد.یا ...

منو همسرم خونه اول مشترکا خریدیم و ب اسم هر دومونه اما حالا میگه اینبار دیگه خودتو قاطی مادیات نکن و بزار من کارامو کنم مگه من میخرم واسه کیه و روحیتو انقد مادی نکن 

منو همسرم خونه اول مشترکا خریدیم و ب اسم هر دومونه اما حالا میگه اینبار دیگه خودتو قاطی مادیات نکن و ...

خخخخ چه زرنگ 

بگو من مادی نمیشم نگران نباش

تو پول دادی؟

اگر دادی بگو پول منو پس بده

حقوقم دست خودمه

ولی چیزی پنهان نداریم از هم و برای زندگیمون خرج میکنیم

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
نه نمیدم حتی 1 ریالشم ..چون وظیفه خونه با من هست کاملا ...اگر تمام وظایف تقسیم میشه که اشکال نداره و ...

اونکه واقعا درسته اما فک کن با وجود شاغل بودن بعضی مردا تزشون این نیس

خخخخ چه زرنگ  بگو من مادی نمیشم نگران نباش تو پول دادی؟ اگر دادی بگو پول منو پس بده

قراره ی وام کلان بگیرم که نصفش من بدم و نصفش خودش اما میگه نکنه باز انتظار داری الانم اینو ب نام بزنم در حالیکه خونه اولم کل پولو من اماده کرده بودم 

اونکه واقعا درسته اما فک کن با وجود شاغل بودن بعضی مردا تزشون این نیس

من باشم زن چنین مردی نمیشم ..قبل ازدواج باید مشخص بشه ...خیلی زشته که واسه درامد زنی بخوای باهاش ازدواج کنی ...بعد واقعا مگه ما رباتیم که از سرکار بیایم بعد خونه داری و بچه داری و حقوقم بدیم به شوهر ...آخرشم هیچی نداشته باشیم ....اصلا چه تضمینی هست که شرایط همین بمونه ؟؟من همکارم همین شرایطو داشت مجبورش کردم وام کلان بگیرا واسه خونه ...هنوزم میگه دعات میکنم ..وگرنه الان هیچی نداشت و پول تو جیب شوهرش بود 

افرین یاذهمسرت حقوق خوب داره ...با پشتوانه مالی داشته ..اینطوری عالیه 

حقوقش بد نیس خوبه 

باباشم هست اره 

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..