2777
2789
میگم سوپرایز ندوست و دلم نمیخواد دیگه قسط بدم میخوام از این ب بعد زندگی کنم مثل بقیه زنا روحیم لطیف ...

اینارو بهش گفتم اما رفتار و محبتش خیلییییی عوض شد ینی کم شد!اینجا باید چیکار کرد حتی بهش گفتم بریم مشاوره گف نههه

اینارو بهش گفتم اما رفتار و محبتش خیلییییی عوض شد ینی کم شد!اینجا باید چیکار کرد حتی بهش گفتم بریم م ...

ببین من باشم محبتی که پشتوانه مالی داشته باشه رو نمیخوام . شاید تلقی من اشتباهه ولی من با توجه به مسایلی که تعریف کردین صداقت مالی ندیدم . با توجه به روحیه خودم من قطعا جدا میشدم نهایت تخفیفی که قایل میشدم اینکه دیگه حساب کتاب مالی رو کاملا جدا میکردم بچه دار نمیشدم و محبت کمش رو هم بیخیال میشدم . نمی ذاشتم از حربه دلخوری و بی محبتی و ... برای استعمار مالی ازم استفاده کنه .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=131841543]ببین من باشم محبتی کهپشتوانه مالی داشته باشه رو نمیخوام . شاید تلقی من اشتباهه 

دقیقا حرفتو قبول دارم باید با جدیت برخورد کنم تا بفهمه اشتباه بخدا انقققد زورم میگیره اینجور بخاد کنه که خودش تو چشم سیاه شده.بقول یکی اگر الان سادگی نشون بدی بعدا ساده تر میذاره کنار

ببین من باشم محبتی که پشتوانه مالی داشته باشه رو نمیخوام . شاید تلقی من اشتباهه ولی من با توجه به مس ...

خودش انقد سرش تو حسابه که چنروز پیش گف طلاهاتو بده ب همون مقدار ماشینو بزنم بنامت گفتم ینی انقد زرنگی کمن بی ارزش که میگی ب انداز طلاهات ینی حتی نگفتی کلشو بزنم ب نامت!بعد انتظار فضل داری ازم

[QUOTE=131841543]ببین من باشم محبتی کهپشتوانه مالی داشته باشه رو نمیخوام . شاید تلقی من اشتباهه  ...

دقیقا نذار این شیوه زندگیتون بشه . من خودم مادی گرا نیستم حتی مهریه ندارم اخر سال هم بدون اینکه شوهرم متوجه بشه پس اندازمو میذارم رو حساب مغازه اش ولی شوهرم هم رفتارش باهام همینجوریه ذره ای حس نمیکنم بخواد زرنگی کنه کلاه بذاره یا مسایل مالی و عاطفی رو با هم قاطی کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خودش انقد سرش تو حسابه که چنروز پیش گف طلاهاتو بده ب همون مقدار ماشینو بزنم بنامت گفتم ینی انقد زرنگ ...

خیلی با این ادم احتیاط کن نمیگم ادم بدیه ممکنه تربیتش اینه و نمیدونه نباید اینجوری باشه ولی شما جانب احتیاط رو بگیر بهش بگو هر کی حقوق خودش رو مدیریت کنه رو خرج خونه هم بگو قانونا با مرده و سرخرج خونه هم کوتاه نیا . سفت و سخت هم خودت جلوگیری کن تا کامل بشناسیش یا این اخلاقشو عوض کنه

خیلی با این ادم احتیاط کن نمیگم ادم بدیه ممکنه تربیتش اینه و نمیدونه نباید اینجوری باشه ولی شما جانب ...

خیلی ممنونم دوست عزیزم خیلی راهنمایهات بجا بود واقعا الان حس راحتی بهم دست داد خیلی لطف کردی😘😘😘

بگو چطور موقع کار کردن روحیم لطیف نباید باشه 😐😐موقعی که درآمدمو برمیداری مرد و زن نداره ....موقع خ ...

عزیزم خیلی لطف کردی بابت راهنماییهات انشاالله همیشه موفق باشی گلم😘😘😘😘

خیلی ممنونم دوست عزیزم خیلی راهنمایهات بجا بود واقعا الان حس راحتی بهم دست داد خیلی لطف کردی😘😘😘

فدات شم 😘⁦♥️⁩💖