حوصلم پوکید از دیشب چشم رو هم نذاشتم نی نی همش سکسکه زد نذاشت منم بلند شدم کلی چیز میز خوردم تا سکسکه بنده خدا قطع شد 😅کلی هم لگد زد شب یعنی شبی داشتما دوشبه فعال شده ب هیچ صراطی هم مستقیم نیس بدنیا بیاد فکر کنم شب خیز باشه و دائم گرسنه 🤗واقعا هفته های اخر بارداری سخته معدم همش بالا میاد غذا برمیگرده کلا اوضاعی هستم نی نی لگد ک میزنه تمام دنده هام از جا میخواد کنده شه ای میسوزه ها کلا داغانم 😥
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 36 هفته و 4 روزمه چند روزه انقباض همراه با درد خفيف پريودي دارم واژنمم درد ميکنه ديشب بيمارستان بودم دو تا نوار قلب ازم گرفتن اولي درد همراه با انقباض نشون داد دومي هيچي نشون داد دکتر متخصص هم نبود ماما بود گفت برو استراحت کن هر وقت درد يا خونريزي داشتي بيا ميخواستن معاينه هم بکنن که من نزاشتم کسي ميدونه انقباض براي ني ني ضرر داره يا نه؟
در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍