2777
2789
عنوان

باردارا ماه های اخر بیایید دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 87 پست
این انقباض الان؟کمردرد زیاد ندارم ولی واژن درد زیاد دارم زیرشکمم انگاری گرفته شکمم هی سفت میشه😐

احتمالا انقباضه...منم اینجوری بودم و الانم گاهی هستم اخه

نگرانی نداره برا این سن از حاملگی طبیعیه

من دارم قرص میخورم و هنوزم اینجوریه اما کمتر از قبلشه

شاید ساعتی ۱ی یا دوتا 

اگر در حال کار کردن و ایستاده باشم بیشتر

خداروشکر که دارمت❤❤💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا انقباضه...منم اینجوری بودم و الانم گاهی هستم اخه نگرانی نداره برا این سن از حاملگی طبیعیه ...

مال من از ساعتی دوتا بیشتره،قرصم نمیخورم فقط نمیفهمم از کجا متوجه بشم نزدیک زایمانه برم بیمارستان،قبلنم اینجوری شدم ولی خیلی کمتر بود از دیروز ک شروع شد بیشتره و فاصله ش کمتر

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
بنظر من هر دوش ترس داره😂 اما همش با خودم میگم اییییییییین همه زن تو دنیا تونستن بعدشم چند تا دیگه ...

من اونروز رفتم زایشگاه،صدای بقیه رو شنیدم ترسم گرفته😐

واژن درد انقباضه من اکثرا دارم

منم دادم خیلی نمیتونم تکون بخورم یا راه برم.خیلی عجیب درد داره

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
مال من از ساعتی دوتا بیشتره،قرصم نمیخورم فقط نمیفهمم از کجا متوجه بشم نزدیک زایمانه برم بیمارستان،قب ...

بخدا منم نمیدونم...ولی حتما با دکترت تماس بگیر توضیح بده تعداد و نحوشو بهت میگه ک چکار کنی

منم بی تجربه ام 

ولی اینو خوب میدونم ک همه چیززززززز به خواست خداست و باید سپرد به خودش

بهترینها اتفاق میفته مطمنم😍

خداروشکر که دارمت❤❤💙
بخدا منم نمیدونم...ولی حتما با دکترت تماس بگیر توضیح بده تعداد و نحوشو بهت میگه ک چکار کنی منم بی ت ...

آمین😍آخه روزا خونه تنهام میخوام ببینم اگ نزدیکه برم خونه مامانم بمونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4184995/بیاین-براتون-سوره-کوثر-بخونم-دلشکسته-ها-حاجت-دارا-مریض-دارا-اونایی-که-دلتون-گرفت

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
من اونروز رفتم زایشگاه،صدای بقیه رو شنیدم ترسم گرفته😐

منم اینجوری شدم سه ماهم بود لکه بینی داشتم

اورژانسی بلوک زایمان پذیرش شدم

چکاپم کردن فشارم ۱۵ بود و حالم بدددددددددد شد از صدای جیغ ها خدا خیرش بده پرستاره فهمید دردمو باهام حرف زد و گفت عادیه و .... و رفتم جای دیگه سونو دادمو اومدم نی نیه خانومه ک داد نیزدو گفت بدنیا اومده و قشار منو گرفت درست شده بود

انقدر ک استرس گرفتم از صدای داد زنه خونریزی خودمو یادم رفته بود

من کلا از صدای داد و فریاد بی زارم از صدای بلند...

تو مدرسه هم و دانشگاهم نمیفهمیدم استادایی ک صداشون بلنده چی میگن

اموزش رانندگیمم با اقا رفتم کلا تن صداش بلند بود و نیخواست خیلی موثرتر بحرفه بلندترشم میکرد روز دوم مامانم بهش گفت اروم باش حرف بزنی بهتر میفهمه 

اصلا صداهای بلندو نمیشنوه انگار😂😂😂😂

حالا فکر کن من با این حالم بخوام طبیعی هم بزائم و یکی کنارم داد بزنه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
آمین😍آخه روزا خونه تنهام میخوام ببینم اگ نزدیکه برم خونه مامانم بمونم

منو چی میگه ک مامانم شهر دیگه است و ۶ ساعت ازم دوره و قرنطینه و منع تردد بین شهری و ....هیچ کسم تو این شهر ندارم...اما فقط و فقط توکلم بخداست😍

خداروشکر که دارمت❤❤💙