2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بین من و جاریم فرق میذاره همش😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 36 پست
خداروشکر نيازي نداري ولي بعضي مواقع ادم از بعضي ها توقع داره دست خود ادم هم نيستا ...

دقیقا همینطوره ک میگی منم ب عنوان ی نو عروس توقع پاگشا یا حتی زیرلفظی ازشون داشتم ولی متاسفانه هیچی ندادن بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه گشنه بمونمم نمیگم پول بدین خودم و شوهرم این اخلاقمون ولی برادر شوهرم زنگ میزنه بزنج ندارم مر ...

اوناهم همینطورن تازه جاریم میاد خودشو لوس میکنه برا شوهرم ک عیدی امسالمو اضافه کن 

امسال ما جایی نرفتیم بخاطر کرونا حتی خونه جاریم و مادر شوهرم اما جاریم هی زنگ میزد ک الیماه ب مصطفی بگو عطدی منو بزنه ب حسابم حالا ک خونم نمیاد تازه با خنده هم میگفت پول شیرینشم حساب کنه بزنه فقط یادتون نره

باورت میشه 4 بار زنگ زد ک بهمون یاداوری کنه؟!

خانواده شوهر منم خیلی بین من و جاریم فرق میذارن تمام مناسبتها رو بهش تبریک میگن وقتی خونه مادرشوهر باشیم فقط با جاریم میحرفن من یه گوشه تنها میشینم گاهی ک جاریم دعوت کنه هزار بار از غذاش تعریف میکنن و تشکر میکنن مادزشوعرم تا دم در ک میخواد بره میگه فلانی غذات خیلی خوشمزه بود و هی تشکر میکنه ولی هیچ کدوم از این کارا  و واسه من نمیکنن 

حالا شما واسه پاگشا کادو بهت ندادن من رو ک اصلا  پاگشا هم نکرد😐هعی خواهر اینقدر اذیتم کردن ک اگر واست بگم خانواده همسر خودت یادت میره

خانواده شوهر منم خیلی بین من و جاریم فرق میذارن تمام مناسبتها رو بهش تبریک میگن وقتی خونه مادرشوهر ب ...

خدابهت صبر بده گلم

من با تموم وجودم دوسشون دارم چون واقعا بهم بدی نکردن و تو زندگیم دخالت نمیکنن اما جاریم خیلی اذیتم میکنه و مادرشوهرم اینو نمیدونه با تمام وجودش ب جاریم خدمت میکنه ولی منو نمیبینه انگار