2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بین من و جاریم فرق میذاره همش😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 36 پست
درست میگی گلم حق با شماست

قربونت برم عزیزم

حساس نشو.

ولی اگر حس میکنی حرفت رو دلت سنگینی میکنه یه بار با لبخند و زبون خوش با هر کدوم از پدر یا مادرشوهرت که راحتتری مثلا بگو مامان به من عیدی نمیدین؟خودتو لوس کن واسشون،بعدم بگو شوخی کردم،آخه دیدم به فلانی دادین منم حسودیم شد دلم خواست،نگفتین دلم بشکنه؟😉🌹

بعدم بگو شوخی کردم من از شما توقعی ندارم...

اینجوری هم حرفتو زدی هم خودتو واسشون عزیزتر کردی

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم  چرا ماهارومون نمیشه حرف دلمونو مستقیم به طرف بگیم کاش میشد☹️

اره واقعا دلم میخاد ب شوهرم بگم همه اینارو ولی روم نمیشه بخدا ادم چشم و دل سیری هستم میترسم از حرفام بد برداشت کنه چیزی نمیگم من بااینکه ازدواج کردم بابام گاهی 500 -600 میزنه ب حسابم ک دستم تو جیب خودن باشه و از شوهرم چیزی نخوام

شماكه اينقدر اوضاعت خوبه واقعا حيفه دلت ناراحت شه واسه اين داستانا شكرگذار باش و بخاطر شكر نعمتايي ك ...

ن بخدا من ناشکر نیستم فقط از کاراشون دلم میگیره وگرنه من چشم و دلم سیره شکرخدا ب چیزی نیاز ندارم ولی خب کاری ک اونا میکنن وجه بدی داره برا من انگاری منو نمیخوان

ن بخدا من ناشکر نیستم فقط از کاراشون دلم میگیره وگرنه من چشم و دلم سیره شکرخدا ب چیزی نیاز ندارم ولی ...

خدا برکت بده به کار باباتون .دستش درد نکنه.باباتون چيکاره اس ؟

شاید وضع مالی شوهرش خوب نیست

شوهر من حقوقش 4 تومنه و شوهر اون 3700 

زیاد تفاوتی هم نداره از نظر مالی ولی همیشه جاریم ناله میکنه ک پول نداریم بهمون پول بدید و فلان

از ناله کردناش بدم میاد شخصیت ی خانوم رو میاره پایین

عزیزم خودتو ناراحت نکن زندگی انقدر ابدی نیست که بخوایم پای این حرفا بگذره شکرگزار باش بدی رو ی وقت با بدی جواب ندی انشاءالله خداعمر با عزتی به بابات بده 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ن بخدا من ناشکر نیستم فقط از کاراشون دلم میگیره وگرنه من چشم و دلم سیره شکرخدا ب چیزی نیاز ندارم ولی ...

ميدونم چي ميگي اما به نظرم تا وقتي كه اين رفتار اونها تو رابطه با همسرت اسيبي وارد نميكنه اصلا نبايد اهميت بدي  و اينكه شايد اين برداشت شماس و واقعيت چيز ديگه اي باشه شايد اينقدر خوبي ميگن خوب بذار هزينه رو براي اون يكي كنيم و اينكه اونقدرا هم مهم نيست كسي مارو دوست داشته باشه مهم اينه ماها خوش باشيم و روابطمون سالم باشه هركي عملش به خودش برميگرده و اينكه بازم صبوري كن شايد بعدها رفتارشون تغيير كرد نا اميد نباش

قربونت برم عزیزم حساس نشو. ولی اگر حس میکنی حرفت رو دلت سنگینی میکنه یه بار با لبخند و زبون خوش با ...

من دختر سنگین و متینی هستم و در شان خودم نمبینم مثل جاریم شیون و زاری کنم تا بهم پول بدن 

جاریم اینقدر پروعه ک هرسال از شوهرمم عیدی میگیره اما سال اول ک من نامزد بودم بهم عیدی ندادحتی

کلا واس اونا نامزد بودن اهمیتی نداره ب من ک هیچی ندادن مامانم واس پاگشای شوهرم نیم سکه داد ولی مادرشوهرم فقط گفت پاگشای تو محفوظه سه سال گذشته و هنوز از پاگشام خبری نیس😂😂

شوهر من حقوقش 4 تومنه و شوهر اون 3700  زیاد تفاوتی هم نداره از نظر مالی ولی همیشه جاریم ناله م ...

منم اگه گشنه بمونمم نمیگم پول بدین خودم و شوهرم این اخلاقمون ولی برادر شوهرم زنگ میزنه بزنج ندارم مرغ ندارم سیب زمینی پیاز ندارم واقعا که زشت