2777
2789
عنوان

برای بلند قد شدن بچه چکار کنیم

128 بازدید | 10 پست

سلام برا بلند قد شدن بچم چکار کنم الان ۱۱ ماه داره

۶۹ هست☹☹☹ قد تولدشم ۴۷

به بادام و مغز و شیر گاو حساسیت داره 😭😭😭😭

خواهشا اگ چیزی میدونین و تجربه ای دارین بگید لطفا🙇‍♀️🙇‍♀️

شیر، ماست، دوغ

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پسر منم ۱۱ماهه قدش ۶۹ دکتر براش زینک داد مکمل داد من قبل کرونا بردم تا الان دادم ولی متاسفانه تغ ...

از منم همینطور وزن و دور سرش کمه

پسر شما وزن و دور سرش چنده؟؟؟

با پزشک مشورت کن احتمالا شیرخشک مخصوصی که اینمواد رو براش تامین میکنه تجویز میکنه

من زینک دادم تغیری نکرده اصلا منم ولش کردم

اخه میگن زیادی بدی بلوغ زودرس میاره

من زینک دادم تغیری نکرده اصلا منم ولش کردم اخه میگن زیادی بدی بلوغ زودرس میاره

زینک بدون تجویز پزشک خوب نیست فکر کنم مصرف زیادش عوارض میاره. سرچ کنین. مطمئنم چنین شیرخشکی هست. نمیدونم فک کنم شیرخشکش ماله بز باشه. از داروخانه هم بپرسین بهتون میگن ولی پزشک اطفال از همه مطمئن تره