2777
2789
عنوان

زندگی

86 بازدید | 8 پست

گاهی لازم است بایستی، چشم‌ها را ببندی و به سکوت گوش دهی.

سکوتی که از میان قلبت می‌گذرد و به تو یادآوری می‌کند:

هیچ چیز در جهان، ماندگارتر از آرامشی نیست که درون خودت بسازی.

زندگی، نه مسابقه‌ای برای رسیدن است، و نه میدانی برای شکست خوردن؛

زندگی، هنری است برای دیدن زیبایی‌های پنهان در هر لحظه. ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش ؟؟؟ ما داریم داخل خاورمیانه زندگی میکنیم مشتی قفله همچین چیزی 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

قشنگ بود ولی واقعا نمیدونم چجوری تو درونم آرامش بسازم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آرامش ؟؟؟ ما داریم داخل خاورمیانه زندگی میکنیم مشتی قفله همچین چیزی

آرامش یعنی:

بتونی به جای فکر کردن به چیزی که از دستت خارجه، روی چیزی تمرکز کنی که در اختیارته.

وقتی دنیا پر از صداست، تو بتونی سکوتی در دل خودت پیدا کنی.

حتی اگر اطرافت پر از تنش باشه، بتونی ذهن و قلبت رو از کینه، حسرت یا خشم خالی کنی.

آرامش یعنی:بتونی به جای فکر کردن به چیزی که از دستت خارجه، روی چیزی تمرکز کنی که در اختیارته.وقتی دن ...

حرف شما متین ذهن قلبم که خالی از کینه حسرت هست اما یه چیزایی نشدنی این که در کمال خونسردی به هیچی واکنشی نشون ندم نمیشه 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

قشنگ بود ولی واقعا نمیدونم چجوری تو درونم آرامش بسازم

روی چیزهایی تمرکز کن که در اختیارت هست، نه چیزهایی که خارج از کنترلن.

با نفس عمیق و نوشتن نگرانی‌ها، ذهنت رو سبک کن.

خوراک ذهنی خوب انتخاب کن و تعادل بین خبرها و چیزای مثبت بساز.

از ارتباط با خدا یا معنویت برای سبکی دل کمک بگیر. ✨

حرف شما متین ذهن قلبم که خالی از کینه حسرت هست اما یه چیزایی نشدنی این که در کمال خونسردی به هیچی وا ...

آرامش یعنی بی‌احساسی یا بی‌تفاوتی نیست؛ آدمیزاد طبیعتاً واکنش نشون می‌ده.

فرقش اینه که بی‌آرامشی یعنی اسیر احساس بشی، اما آرامش یعنی واکنش‌هاتو خودت انتخاب کنی.

عصبانی یا غمگین شدن ضعف نیست، نشونه‌ی انسان بودنه.

ولی وقتی نمی‌ذاری اون حس کل روزت رو خراب کنه، یعنی آرامش واقعی داری. ✨