2777
2789
عنوان

چقد بعضی ها بی لیاقتن ...

248 بازدید | 25 پست

خانواده شوهرم همه عمر اجاره نشینی میکردن، شوهر من و برادرش هم حمال اینا، حتی بعد ازدواج،  منتی هم نمیذاشتن هیچ وقت...

پارسال برادر شوهرم اینا جابجایی داشتن مادرش اینا همه مسافرت بودن بعد مادر شوهرم هی زنگ به من میزد که برو کمکش گناه داره تنهاس و این حرفا حالا شوهر من مدام پیششون بود...

بعد حالا من ک از عروسیم تو همین خونه بودم چیدنش هم خودم و مادرم تنها بودیم،

الانم شکر خدا یه ماه دیگه میرم خونه خودم شوهرم به مادرش گفت دو هفته دیگه بیا کمکمون برا جمع کردن یهو جلو جاریم گفت مگه من کلفتتونم ، حالا من ک خودم هیچ نیازی به کسی ندارم اصلا ،

جاریم کلی خندید بعد گفت ولش کن من میام کمک، منم گفتم خودم میتونم مرسی ولی واقعا بدم اومد،

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی معرفتا اینقد همسرم زحمتشون رو کشید مگ چشمشون رو گرفت، پدرشوهرم گفت براتون به حساب خودم چندتا کارگر میگیرم دست به چیزی نزنید منم گفتم مرسی اما این شوخی کرد ما خودمون از پسش بر میایم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
اگه قراره راحت زندگی کنی باید توقعت از بقیه رو بیاری زیر صفر    

من ک از کسی خصوصا اینا هیچ توقعی ندارم شوهرم گفت ، خوشم اومد ضایع شد اصلا باید سرش میومد

الآن جاریت بی لیاقته یا مادرشوهر؟ متوجه نشدم

من منظورم با مادرشوهرم بود که اینطور جواب داد ، وگرنه جاریم ک حرفی نزد گفت خودم میام کمک، ولی من همونم توقع ندارم اصلا و ابدا