2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا با هیچ پسری دوست نشو.کلاساتم‌برو .با کسی هم زیاد صمیمی نشو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برای دستشویی رفتن اجازه نگیر 

به استاد نگو خانم اجازه 

زنگ تفریح نگو انتراکه 

بلند بلند تو سالن نخند و حرف نزن 

چیزایی ک برای من اتفاق افتاده بود 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ترم اول همه ی کلایتون قرارع کلی سوتی بدین که ترم های بالاتر شدین بهش بخندین😂

یادمه ترمای اول انقدو تو کروه کلاسیمون بچه ها حرف میزدن شوخی میکردن،ی نفر تولدش بود ۲۰۰ نفر بهش تبریک میگفتن🤦🏻‍♀️

الان میگیم وای این چه کارایی بوددد😂

ترم اول رو گذروندم 

اصلا سوتی ندادم 

چون اصلا توجهی به این حرفا نمیکردم 

خیلی با اعتماد بنفس رفتم نشستم سرکلاس

بعضی استادها رو حضور حساسن 

بعضی هاهم نه 

میتونی غیبت کنی ولی برای هر درس فقط سه جلسه 

بعضی کتاب معرفی میکنن

بعضی جزوه میگن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

اصلا با هیچ پسری دوست نشو.کلاساتم‌برو .با کسی هم زیاد صمیمی نشو

من دو تا دوستِ پسر خوب دارم دوتاش واسه اولین روزای دانشگاه تا الان که اخرای دانشگاهه 

اتفاقا خیلی تو درس کمک کردیم بهم

ولی رل نه خیلی ضایعس 

1. قطعا بشین بنویس وگرنه پایان ترم بیچاره ای به جزوه هم کلاسی ها هم متاسفانه خیلی نمیشه اعتماد کرد یعنی من نمیتونم اعتماد کنم چون برام پیش اومده و جزوشون ناقص بوده بیچاره شدم تا جزوم رو اوکی کردم

2.استاد بستگی داره دیگه استاد خوب داریم استاد عقده ای داریم استاد کم سواد و با سواد هم داریم

3.اونم بستگی بهاستاد داره من ترم گذشته یکی از درسام کلا از رو کتاب تدریس شد ولی خوب بعضی اساتید جزوه میدن و از همون جزوه خودشون مطالب رو امتحان میگیرن صرفا برا مطالعه خودمون کتاب معرفی میکنن که پیشنهاد میکنم ترمای اول سمت رفرنس نری

4.عیبی که نداره تا 3 جلسه ولی خوب من به خاطر همون مورد اول اینکه جزوه رو حتما باید خودم بنویسیم تا جای ممکن غیبت نمیکنم واحد های تخصصی رو

ولی غیبتام تو عمومی ها زیاده حقیقتا 

عزیزم استادا خودشون توضیح میدن ،اگه لازم باشه کتاب معرفی میکنن، سر کلاس که درس دادن آره جزوه بنویس، بعضی استادا روی حضور غیاب حساس هستن بیشتر از سه جلسه غیبت رو حذف میکنن که اونم باز خودشون توضیح میدن 

استرس نداشته باش و از بهترین دوران زندگیت لذت ببر موفق باشی عزیزدلم

جزوه هم معمولا ترم های قبل بچه ها جزوه نوشتن دوباره از همونا استفاده میشه لازم نیست خودت بنویسی

مگه اینکه استادش عوض شده باشه

باز هم باید درمورد هردرسی از ترم بالایی هات بپرسی که استادش چجوریه،از کتاب سوال میده یا جزوه

کتاب هم هر استادی که اول میاد یه چیزی معرفی میکنه ولی خب مهم نیس،معمولا کسی نمیره اون کتابو بخونه با همون حزوه حله😂

نری از همون اول کلی پول بدی کتاب بخری مگه اینکه واقعا نیاز باشه 

ی سری اساتید رفرنس معرفی میکنن

ی  سری جزوه میدن 

و برای بعضی اساتید هم.خودت باید بنویسی

معمولا خودشون اولین جلسه قوانین کلاسشون رو میگن

غیبت هم عیب نداره بسته ب واحد درسی تا دو فکر کنم مجازه

من دو تا دوستِ پسر خوب دارم دوتاش واسه اولین روزای دانشگاه تا الان که اخرای دانشگاهه اتفاقا خیلی تو ...

شانس اوردی واقعا

من بعد از اینکه با اون دوستای پسرم بهم خوردیم تازع شخصیتشون برام رو شد و گفتم من چرا اصلا با اینا دوست بودم🤦🏻‍♀️