2777
2789
عنوان

سؤال احتمال 70 درصد سونوی NT گفت دختره... درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49514 بازدید | 77 پست
آره میدونم. منظورم همون دکتر سونوگرافی بود مهدیه جون

😊😊❤❤

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که من 11 هفته و 6 روز بودم که این احتمال رو داد. شما چند هفته بودین؟ عکس سونو هم فرستادم عز ...

من ۱۲هفته و ۶ روز بودم ولی برا شمام سونوت مشخصه که دختره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من ۱۲هفته و ۶ روز بودم ولی برا شمام سونوت مشخصه که دختره

خیلی خوشحالم☺️☺️☺️ایشاالله که همینه... البته اول سالم باشه. مرسی گلم💕❤️

خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
به من گفت ۹۹ درصد دختره.اما یهو دیدی اون یک درصد درست دراومد.دفعه بعد رفتم گفت ۱۰۰ درشد پسره🙁

کجا رفته بودی کاش برای منم اینجوری بشع جای معتبر بود

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
کجا رفته بودی کاش برای منم اینجوری بشع جای معتبر بود

یه جای معتبر رفتم که همه رو سرش قسم میخوردن.انشالله هر چی به صلاحته همون بشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یه جای معتبر رفتم که همه رو سرش قسم میخوردن.انشالله هر چی به صلاحته همون بشه.

انشالله خیلی دلم میخاد پسر بشه بچه هام جور بشن ب منم گف ۹۹درصد دختر

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
انشالله خیلی دلم میخاد پسر بشه بچه هام جور بشن ب منم گف ۹۹درصد دختر

انشالله.ولی من دوس دارم همجنس باشن.یارو رفیق هم باشن😍 دعام کن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
انشالله.ولی من دوس دارم همجنس باشن.یارو رفیق هم باشن😍 دعام کن.

چشم همچنین شما