2777
2789
طبق قانون، سرپرستی و نگهداری اطفال در صورت جدایی والدین تا 7 سالگی با مادر است. به گزارش توانا، طبق ماده 1168 قانون مدنی، حضانت و نگهداری فرزندان، حق و تکلیف والدین است و تا زمانی که با هم زندگی می کنند باید طبق ماده 1104 قانون مدنی که عنوان می دارد زوجین باید بر اساس مبانی خانواده در تربیت اولاد خود به یکدیگر معاضدت کنند و در تربیت اولاد با یکدیگر همکاری و معاضدت لازم را داشته باشند. سرپرستی و نگهداری طفلی که پدر و مادر او جدا از یکدیگر زندگی می کنند طبق ماده 1169 قانون مدنی تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر است و فرقی نمی کند که این طفل پسر یا دختر باشد. چنانچه بعد از 7 سالگی در خصوص حضانت اختلافی بین پدر و مادر به وجود آید دادگاه با رعایت مصلحت فرزندحضانت را به پدر یا مادر اعطا» می کند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.