2777
2789
عنوان

رگه خونی توی ترشحات😥

116 بازدید | 4 پست

هفته ششم هستم..الان سومین روزه ک یکم رگه خون توی ترشحاتم میبینم..درد ندارم،همش چک میکنم و روزی یک بار میبینم از این رگه ها..نگرانم مشکلی دارم؟ 

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)

استرس نگیر استراحت کن من تا هفت گاهی ترشحات صورتی میشد. اگر درد نداری سابقه سقطم نداری فقط بخواب. خدای نکرده بیشتر شد شیاف بخر بزن. سعی کن ابدا کار سنگین نکنی یبوستم به هیچ عنوان نگیری

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نگیر استراحت کن من تا هفت گاهی ترشحات صورتی میشد. اگر درد نداری سابقه سقطم نداری فقط بخواب. خد ...

چشم مرسی..شیاف خریدم نگه داشتم تا اگه بیشتر شد بذارم..ایرانیشو گرفتم تاثیرشو میذاره؟ 

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)
چشم مرسی..شیاف خریدم نگه داشتم تا اگه بیشتر شد بذارم..ایرانیشو گرفتم تاثیرشو میذاره؟ 

آره فدات شم. اما باور کن استراحت حداقل تا هفته11بیشترین تاثیر داره

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍