2777
2789
عنوان

نامزدم نظامیه و نمیتونم خیلی باهاش صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 49 پست
اخلاقش که اگه از جدی بودن فاکتور بگیریم خیلی خوبه. هم مهربونه هم دست و دلباز و خانواده دوست و موفق ت ...

همسرمنم خیلی مذهبی بود و هست چقد جالب😅

واسه همین واسه شهادت پیش قدم میشد البته این عقیده رو هنوزم داره😁😂 

اینهمه نکات مثبت داره پس یسری چیزارو میشه فاکتور گرفت و باگذشت زمان حلش کرد 

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان خدا اونقدررررر دوستت داشته که همسر  نداده بهت یه معدن طلا داده بهت... این اخلاقایی که ...

خیلی ممنونم خیلی بهم روحیه دادین، واقعا یه مدت همش تو غکر و خیال بودم. مخصوصا تو این ایام که قرنطینه هستیم. اون بنده خدا هم که ماموریت داره تو این ایام هم. واقعا لطف کردین حالم خیلی بد بود همش احساس میکردم ممکنه بهم بخوره زندگی

خیلی ممنونم خیلی بهم روحیه دادین، واقعا یه مدت همش تو غکر و خیال بودم. مخصوصا تو این ایام که قرنطینه ...

خواهش میکنم عزیزجان  وای نه بابا خدا نکنه چرا به هم بخوره زندگیتون؟؟ ان شالله با کمک خدا همه چی به بهترین شکل پیش خواهد رفت برا زندگیتون...

اره خب قرنطینه سخته ولی سعی کن تو این روزا روحیتو ببری بالا والکی فکرای دل سرد کننده نکنی تو این روزا سعی کن خودت رو برای روزای خوب و بد زندگی مشترک اماده کنی...

قدر همسرتو بدون جوونی مثه ایشون تو این زمونه کم یاب نیستا نایابه نایااااااب....

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍