2777
2789
عنوان

نامزدم نظامیه و نمیتونم خیلی باهاش صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 49 پست
یه کاری میتونی بکنی.  اولویت های خودتو بنویس. خوبی و بدی های این آقا رو هم بنویس. و به هر کدوم ...

آره فکر خوبیه. ولی پدر و برادرم خیلی تاییدش میکنن. توی محل کارش و همسایه ها و دوست و آشنا خیلی ازشون تعریف کردن. مخصوصا توی محل کار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید چون تودوران نامزدی هستین یکم سرسختتره بهرحال زمان تو هررابطه ای تاثیرمثبت میذاره معمولا 

زمان که بگذره شناخت دوطرف زیادترمیشه عشق و علاقه و وابستگی و لحظات مشترکی که دوطرف باهم داشتن بهشون کمک میکنه منم همسرم نظامیه زمانی هم که آشنا شدیم یه منطقه ی حساس و خطرناک بود خب اوایل یکم ملایمتش کمتربود ولی گذر زمان همه چیو بهترکرد

البته باز آدم با آدم فرق داره 

درباره ی مسائل جنسی هم بنظرت بهتر نیست بذاری شروع کننده ی بحث همسرت باشه؟؟

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آره فکر خوبیه. ولی پدر و برادرم خیلی تاییدش میکنن. توی محل کارش و همسایه ها و دوست و آشنا خیلی ازشون ...

بازم با هم بیرون زیاد برید. 

من تو دوران آشنایی هر روز همو بعد کار می‌دیدیم. 

جوری که دیگه خجالتمون ریخت. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
البته یچیزم بگما الان خیلی بهتر شده  اون اوایل خیلی خشک بود و سخت میخندید من فکر میکردم افسردگ ...

پس دیگه هر گلی بزنم به سر خودم زدم دیگه! 

میشه یه سوال ازتون کنم اگه ناراحت نمیشین؟ 

اگه به دوران نامزدی برمیگشتید با همسرتون ازدواج می‌کردید؟ با توجه به تمام سختی هایی که یک نظامی داره؟ 

خب از این مسائل هم هست اما اینجوری چطوری یک سری چیزا رو در موردش متوجه بشم؟  علایق خاصی که ...

خب پس دیگه حل شد مساله :من خودم تو یک خانواده ی نظامی که اکثرا ارتشی بزرگ شدم وبا اخلاقاشون اشنا هستم...

ارتشی ها تو دوران اموزشیشون سختی های بسیااااار بسیااااار زیادی رو متحمل میشن که این خلق وخوی اونارو تغییر میده مثلا ممکنه از اون دنیای فانتزی و رویایی شون بکشدشون بیرون و به یک ادم واقع بین تبدیلشون کنه...

ارتشی ها ادمای با دیسیپلینی هستن و بسیار قانون مدار....

در مورد علایق ایشون تو رابطه هم بعد از ازدواج کم کم درمورد علایق هم مطلع میشید الان سعی کنید بیشتر از خلق وخوی و رفتار ومنش هم دیگه اطلاعات به دست بیارید که بعد ازدواج ب مشکل برنخورید خدایی نکرده ولی اون مساله قابل حله نگران نباشید...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
خب از این مسائل هم هست اما اینجوری چطوری یک سری چیزا رو در موردش متوجه بشم؟  علایق خاصی که ...

همسر شما کادر ارتشه؟؟اگه ارتشه بحثش فرق داره یکم ارتشیا کلا یکم اصولی ترن همسرمن ارتش نیست 

اصلا هم دررابطه با مسائل جنسی سرد نیست چون اکثرا از همسر دورهستن ومحروم😂

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
عزیزم شاید چون تودوران نامزدی هستین یکم سرسختتره بهرحال زمان تو هررابطه ای تاثیرمثبت میذاره معمولا&n ...

اون الآن ماموریت هاش مهم هستن والبته خیلی خطرناک. 

و اینکه همینجوریش خیلی خودش آغاز کننده بحث نیست مگه اینکه من یه سوال اونم درباره شغلش بکنم و شروع به حرف زدن کنه

اون الآن ماموریت هاش مهم هستن والبته خیلی خطرناک.  و اینکه همینجوریش خیلی خودش آغاز کننده بحث ...

همسرمنم همینجوری بود کادرمرزبانیه سیستان بلوچستان بود ازخطرات شغلش هیچوقت نمیگفت ولی خودم جسته گریخته از همسرای بقیه همکارا میشنیدم از کمینا ماموریتای شبانه کلا این شرایطم یکم مسئولیت پذیرترشون میکنه و حساس تر

درکل حق باشماست معمولا ارتش یکم سرسختتره اینو حتی همسرمنم همیشه میگه یکم روحیه ی منضبط تر و قانون مداری دارن

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
 خب پس دیگه حل شد مساله :من خودم تو یک خانواده ی نظامی که اکثرا ارتشی بزرگ شدم وبا اخلاقاشون اش ...

اخلاقش که اگه از جدی بودن فاکتور بگیریم خیلی خوبه. هم مهربونه هم دست و دلباز و خانواده دوست و موفق توی شغلش. اخلاقش هم خداروشکر فقط تو ماموریت هاش بده و تو جمع خانواده اونجوری نیست. رفیق باز هم که اصلا. 

و اینکه خیلی مذهبی هم هست. و از نظر این موارد هیز بازی و اینا خداروشکر اصلا. یادمه اون اوایل تو چهره خودم هم نگاه نمیکرد. 

شما بعدعقد و ازدواج روزایی که کنارهمین باید تلاش کنی همسرتو با جنبه ی دیگه زندگی،عشق آشنا کنی عزیزم 

این هنر خانومانه ی شماست که رو بعد عاطفی و روانیه همسرت کارکنی و خیلی چیزارو بهش غیرمستقیم یا بدی مثل محبت مثل درک عشق و ....شاید باورت نشه ولی همسرمن بعدازدواج یه آدم دیگه شد ۲سالی طول کشید ولی باخیلی چیزا آشنا شد که قبل من بلدنبود و بهشون اهمیت نمیداد و خودشو وقف کارکرده بود دوماه دوماه مرخصی نمیومد و میگفت کارمو بیشتر دوست دارم حتی برای جاهای خطرناک خودش پیش قدم میشد و میگفت بایدتوهمین راه شهیدبشم😅

من کلی روش کارکردم نه مستقیم چون بهشون برمیخوره،تا زندگی و عشق و ملایمت رو یادش بدم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
اخلاقش که اگه از جدی بودن فاکتور بگیریم خیلی خوبه. هم مهربونه هم دست و دلباز و خانواده دوست و موفق ت ...

عزیزجان خدا اونقدررررر دوستت داشته که همسر  نداده بهت یه معدن طلا داده بهت...

این اخلاقایی که از ایشون گفتی ارزوی خیلی از جووناس.الکی واسه خودت نگرانی ایجاد نکن...

بهش محبت کن... درمقابل هر خوبی که کرد تو هم بکن...

بقیه ی مسایل بعد اردواج حل میشه....

در کنار هم خوشبخت باشید ان شالله...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍