2777
2789
عنوان

گوجه سبز و چاقاله کی میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 126 پست
نن من دلم میخواد حدس بزنم دختره 😂😂😂وای جاری خالم باردار بود  رفته بود سونو بهش گفته بودن دخت ...

وای خدا خخخخ خدایی ضد حاله منم الان همه چیزم ابیه خخخخ بنده خدا😂😂

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
ن اوکی قبولت دارم فقط آب دهن من و یکی جم کنه 😂😂 واقعا خیلی هیجانی توضیح داده دلم خواست بگم شوهرم ...

اومده شهرتون؟ خب بخر امتحان کن  والا منم دست کمی از تو نداشتم وقتی گف ولی هنوز نیومده شهرمون گفتم یه بار امتحان کنم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا خخخخ خدایی ضد حاله منم الان همه چیزم ابیه خخخخ بنده خدا😂😂

اره خیلی شوکه میشه ادم😂 از کرج رفته بود همدان ک پیش مامانش باشه اونجا رفته بود سونو 

زرنگ و قبول دارم مادر دختر خیلی پر جنب و جوش میشه. .. من تنبل خوش اخلاقم😂😂

پس امیدی نیس خواهر انشاالله بعدی دختر بشه😂😘😍😍

اومده شهرتون؟ خب بخر امتحان کن  والا منم دست کمی از تو نداشتم وقتی گف ولی هنوز نیومده شهرمون گف ...

اومده چیه صد بارتاحالا خریدم خوردم  😂😂

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
فقط به خاطر فشار نه چون پف میاری.سلامت باشی  خرما واسه فشارت خوبه مقوی هم هست

اهام مرسی عزیزم.

چشم حتمن خرما میخورم گلم مرسی بابت راهنماییت عزیزم😍😘💋💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اینجا کیلو ۲۰ تومنه ترد تردددد. ولی گوجه سبز هنو نیومده. وای من هوس گرفتع کل شهر رو زیر پا کردم پی ...

عزیزم مشکلی داشتی بعد 1سالو 8ماه باردار شدی منم 1سالو نیم اقدامم 5روز

از موعودم گذشته تخمدان سمت چپم درد میکنه خوب میشه میگم الانه ک پریودشم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
عزیزم مشکلی داشتی بعد 1سالو 8ماه باردار شدی منم 1سالو نیم اقدامم 5روز از موعودم گذشته تخمدان سمت چپ ...

اره گلم تخمدان هام پر بود از کیست ریز.

خرداد ماه لاپراسکوپی کردم.اینماه با قرص وامپول گرفت خدارو شکر.

شما مشکلت چیه گلم؟

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اره گلم تخمدان هام پر بود از کیست ریز. خرداد ماه لاپراسکوپی کردم.اینماه با قرص وامپول گرفت خدارو شک ...

هیچ مشکلی ندارم گلم عکس رنگی . آزمایش هورمونی .تیروئید پرولاکتین . پاپ اسمیر .همش سالمه

آزمایش شوهرمم سالمه .آمپول اچ سی جی کلومیفن متفورمین لتروزول ولی هیچ فایده ای نداره 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍