2777
2789
عنوان

کاربری پنجمم مبارک 😇

58 بازدید | 11 پست

سلام خوبین .چهارتا کاربری قبلیم بنا بدلایلی که خواهم گفت ترکیدن . کاربری اولم بااسم خودم اومدم یادش بخیر اون اوایل خام وبی تجربه بودم بعد چندوقت که توسایت عضوشده بودم اومدم یه سوال خانمانه پرسیدم 😂 یهو یکی اومد گف ترکیدنت مبارک.بنده که تا کنون ترکیدن را تجربه نکرده بودم همینطور هاج وواج موندم که این چی میگه عاغا هنوز صفه دومو نخونده بودم که بوووووم💣کاربری دوم پیروچروکیده بود اسمم 😓چشتون روز بد نبینه تو هرتاپیکی هر اظهارنظری میکردم همه برمیگشتن میگفتن پیروچروکیده تو دیگه چی میگی‌تو دیگه اخراته باید به فکر اون دنیات باشی و.... خلااااصه دیدم بار منفیش زیاده خودم از نی نی یار محترم درخواست تعلیق نمودم. وامااااااااااااا کاربری سوم .نگم براتون😂😂😂 داشتم همینجور اسامی مختلف رو برای کاربری امتحان میکردم همممش میزد تکراریه .که نااااگهان چراغی💡 بالای سرمن روشن گردیذ وفکری بکر به ذهنم برخورد نمود 😶 بااعتماد بنفس تمام نوشتم نی نی یار ۶ و‌در کمال ناباوری وحیرت همگان ثبت شدم 😂😂😂 به محض ورود باشکوهم تاپیکی با عنوان (هووووورررا بالاخره منم نی نی یار شدم) زده و در انجا عرض اندام نمودم 😎😎😎😎نگم براتون هرکی از راه میرسید میگفت چجوری نی نی یار شدی .منم دوس دارم نی نی یار شمو....😕😕😕 خلاصه اون تاپیک چندین کشته وزخمی داشت ودرنهایت بازم این من فلک زده بودم ک در این راه شهید شدم💣💣😓 کاربری خوبی ولی حیف ک بیشتر از ده دقیقه دووم نیورد .حسودا نذاشتن اخه میدونید چیه من حسود دور وبرم زیاد دارم ،نیس که از همه لحاظ از جاریام سرترم و همیشه هم هیچی توی سلیقه ی من نیست همینه که حسود ودشمن  زیاد دارم بهههله خاااهر .خب کجابودم.....عاهااا کاربری چهارمم چند ماه پیش بود که بنابدلایل سیاسی  ترکیدم ...😶💣 اینم بگم خیلیاتونو میشناسم تاپیکای چند نفررو دنبال میکنم وخلاصه اینکه خوش اومدم دیگه وای خدا انگشتم دردگرفت😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍

مراقب این کاربریت باش دیگه گل 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

@نی_نی_یار_5  

‍ همیشه نباید واسه کار مزاحمتون شد که

تاپیک فان تقدیم شما 

شماره باباشه رحم کنید بهش 😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖