2777
2789

دخترم هیچ اشتهایی به شیر نداره علایم رفلکس داشت ک بهش رانیتیدین میدم ولی تا میام بهش شیر بدم سرشو اینور اونور میکنه نمیخوره یا میخنده یا جیغ میزنه از شادی من روانی شدم هیچ شیر نمیخوره حتی اگه ۴ساعتم شیر نخوره بهونه شیر نداره یعنی تا اخر همینه شیرخشکیه هر دوساعت ۶۰سیسی به زور میخوره

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ریفلکسش الان بهتر شد چندوقت رانتدین دادین ؟؟؟

میدم ولی تاثیر نمیبینم ک راحتتر شیر بخوره

یک تاپیک در این باره زده ام

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

عزیزم دختر منم شیر خودمو میخوره و همینه 'ده ماهش شده پوستم کنده شده 'بعضی روزا میشستم گریه میکردم ' الان به زور دستاشو میگیرم بش غذا میدم 'تو بیداری شیر نمیخورد 'تو خواب فقط میخورد 'خوابش میکنم شیر میدم '

وزن الان و وزن تولدش چقدره؟

وزن الان ک صد گرم کم کرده همچنان رو ۶کیلووزن تولد۲۵۰۰

عزیزم دختر منم شیر خودمو میخوره و همینه 'ده ماهش شده پوستم کنده شده 'بعضی روزا میشستم گریه میکردم ' ...

وزنش خوبه الان تو خواب چطوری اخه من تو خوابم دهنش میزارم یا مست خوابه نمیخوره یا بیدار میشه گریه میکنه

وزنش خوبه الان تو خواب چطوری اخه من تو خوابم دهنش میزارم یا مست خوابه نمیخوره یا بیدار میشه گریه میک ...

دختر من از دو ماهگی تو بیداری شیر نخورد 'من تقریبا داشتم روانی میشدم و کلا بیرون نمیرفتم چون هر دوساعت رو پام میزاشتم خوابش میکردم و بش شیر میدادم 'الان چون غذا کمکی میدم هر ۴'۵ ساعت شیر میخوره ولی متاسفانه غذا رو به زور میدم بش 'غذا هم حتما تو میکسر مثه شیر ابکی و له باشه بخوره 'اگه یه تیکه بش سیب کوچولو بدم و اندازه یه عدس تو دهنش بره هر چی خورده بالا میاره 'من خیلی شکنجه میشم ولی چاره ای نیس

یک تاپیک در این باره زده ام

دختر من  ده ماهشه 'خیلی خشنه 'تو بازی کردناش همش میزنه و ناخون میکشه و موی سر همه رو میخواد بکنه 'با بچه هام میخواد بازی کنه همش میره جلو موشونو میکشه ' حتی وقتی کسی رو میبینه ذوق میکنه و خوشحاله ' نمیدونم چه برخوردی داشته باشم از کوچیکیشم همین مدل بود 'این رفتارا به خاطر اینه که عصبیه ؟؟؟ خیلی غصه میخورم اصلا لطیف برخورد نمیکنه 'باهاشم انقد میزنه و مو میکشه که داد ادمو در میاره 

دختر من  ده ماهشه 'خیلی خشنه 'تو بازی کردناش همش میزنه و ناخون میکشه و موی سر همه رو میخواد بکن ...

پرخاشگره

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
یعنی به خاطر رفتار ما اینجوری شده ؟؟؟ 

.