2777
2789
عنوان

تاحالا شده از نماز خوندن لذت ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست
بی تفاوت شدم ب مسائل ولی خب دیدم ب خیلی چیزا بد شدع و دار تو زندگی اذیتم میکنع من عذر میخوام وقتتون ...

به اطرافیان توجه نکنید وکار  صحیح خودتون انجام دهید

بی تفاوتی بعضی وقتها  در اثر همنشینی با بعضی افراد و دیدن بعضی سریال ها وخدای نکرده لقمه های مشکل دار و ... حاصل میشه.

مزاحم نبودید بلکه مراحم بودید.

شما هم تشکر که مطالب حقیر رو شنیدید.

موفق باشید یا حق 

کاربر مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اطرافیان توجه نکنید وکار  صحیح خودتون انجام دهید بی تفاوتی بعضی وقتها  در اثر همنشینی ...

سپاس🐚

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh