2777
2789

دو روز فستینگ ۱۶ ساعته میگیرم هفتاد بشم خیلی راضی ام میخوام از امروز تنبلی بزارم کنار چهل دقیقه ام برم پیلده روی ای خداااا اعصابم خورده قدم ۱۶۶

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو 4ماه 14 کیلو کم کردم ولی مو ریزه شدید گرفتم

برنجم در حد سه قاشق اونم دو هفته یه بار بود 

غذا هامم همش برا خودم کبابی میکردم برا همسرمو بچه هام سرخی 

پیاده روی روزی سه چهار ساعت

صبح دو ساعت عصر هم دو ساعت 

میان وعده در حد یکی دو تا خرما دارچین هم دم میدادم تو قوری بعد میخوردم روزی سه لیوان 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
من تو 4ماه 14 کیلو کم کردم ولی مو ریزه شدید گرفتم برنجم در حد سه قاشق اونم دو هفته یه بار بود غذا ها ...

وای نمیتونم این همه پیاده روی کنم من. ولی غذاهامو فقط کبابی و گریل میخپام بخورم از امروز فستینگ هم میگیرم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من پارسال تو سه ماه ۱۵ کیلو کم کردم 😍😍الانم ۵۶ کیلویم تو تثبیت وزنم سعی می‌کنم بیشتر نشه

خوشبحالت حالا من ده کیلو کم کنم فوق العاده میشم بیشتر هم نمیخوام با چه رژیمی انقدر کم کردی یعنی ماهی پنج کیلو عالی بود