2777
2789
عنوان

تاحالا شده از نماز خوندن لذت ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست
کل طول نماز به مشکلاتم فکرمیکنم اصلالا حواسم به نماز نیست 

اشتباهت همینه دیگه عزیزم.منم مشکلاتم کم نیس..اما وقت نماز ذهنمو خالی میکنم با ۳ تا صلوات..واقعا هم اروم و تهی میشما...همش فک میکنم خدا جلومه داره نگام میکنه باعشق..منم باعشق نمازمو ادامه میدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق نمازم. ..ماشاءالله. ..خداروشکر...ان شاءالله همیشه همینجوری باشه...یادمه برای اولین بار میخواستم نماز شب بخونم از هیجان تپش قلب گرفته بودم...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
کاش بچه ها رو میشد از مذهب دور نگه داشت

اتفاقا برعکس . باید از کودکی یاد داد منتها طبق اصول نه بااجبار مثلا میشه بچه هارو از کودکی به نماز ترغیب کرد اما نه بااجبار نه با تنفر . این شکل بدترین راه نماز خون کردن بچه است که فقط تو بچگی جواب میده وگرنه ادم وقتی بزرگ میشه زده میشه

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
همیشه بخون ولو به آخر وقت وفقط واجبات

اراده ام گاهی سست میش میندازم تقصیر خدا 

گاهی زیاد ناامید میشم نمیدونم چم میش ولی میدونم باز تنها چیزی کع ارامش میدع بهم خداست 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عاشق نمازم. ..ماشاءالله. ..خداروشکر...ان شاءالله همیشه همینجوری باشه...یادمه برای اولین بار میخواستم ...

وای چقدر خوب واقعا خوشحالت چکار کنم مثه تو بشم دوست دارم منم عاشق نماز بشم ولی چجوری

اراده ام گاهی سست میش میندازم تقصیر خدا  گاهی زیاد ناامید میشم نمیدونم چم میش ولی میدونم باز ت ...

چرا نا امیدی؟

خاصیت عالم ماده همین:

مشکلات وآسانیها با هم آمیخته هستش

باید صبر کرد

کاربر مرد
وای چقدر خوب واقعا خوشحالت چکار کنم مثه تو بشم دوست دارم منم عاشق نماز بشم ولی چجوری

ذکر زیاد بگو....مخصوصا ذکر استغفار....گناهانمون مانع توفیق میشه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چرا نا امیدی؟ خاصیت عالم ماده همین: مشکلات وآسانیها با هم آمیخته هستش باید صبر کرد

چون حس میکنم همیشع چیزایی ک خیلی براش تلاش کردمو از دست دادم همیشع بعد از هر افتادنم پا شدم ولی باز ی مانع بزرگتر جلو پام بود چون همیشع سعی میکنم شاد باشم ولی بیشتر گریونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان اوضاع باب طبع شما شده؟

بی تفاوت شدم ب مسائل ولی خب دیدم ب خیلی چیزا بد شدع و دار تو زندگی اذیتم میکنع

من عذر میخوام وقتتونو خیلی گرفتم