بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم خودم همش ذوق لباسای گل منگلی صورتیشو میکنم اما یه عده فقط بلدن ذوق ادمو کور کنن.دیروز تو سنوگرافی میدیدم تا به یکی میگفت بچت پسره با چه ذوقی میومد بیرون به همراهاش میکفت پسره خیلیام و میکفت دختره یجوری که خورده تو ذوقشون میومدن بیرون یواشی میکفتن دختره.خیلی بدم میومد از اینهمه تبعیض بین دخترو پسر بودن
باباش که ذوق دختر خیلی داره همش میکفت بچم دختر باشه ولی برامن نشون نمیده عین بز میمونه میخوره توذوقم
ما که همه دور و وریامون پسر دارن همشون میگن کاش جای پسر دختر داشتیم باور نمیکنی همه دوستای شوهرم خواهرشوهرم پدرشوهرم عاشق دختراست میگه هرکی دختر دار بشه حتما خدا خیلی دوسش داشته
شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.