2777
2789

[QUOTE=131420806]مباركه  مطمئن باش اونم ذوق داره ولي به رو نمياره شايدم استرس داره  مثلا دختر ميخواد ميترس ...[/QUOT

عین بز میمونه میدونم ک هیچ ذوقی نداره بدم میاد ازش 

اره من اصلا سنو ازمایش هیچی نرفته بودم حتیوازمایش بتا هم نداده بودم تا الان ک ۱۳ هفته بودم رفتم ان ت ...

ان تی که احتمال میگه ممکنه پسر باشه گلی.من که بهش اعتماد ندارم خیلیا گفتن اشتباه گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان تی که احتمال میگه ممکنه پسر باشه گلی.من که بهش اعتماد ندارم خیلیا گفتن اشتباه گفته

من برام فرقی نداره دختر و پسر بودن انشالله بچم شالم باشه همین انشالله که اشتباه هم نشده باشه و دختر باشه بچم.

الهی قند عسله پس مبارک باشه 

مرسی عزیزم خودم همش ذوق لباسای گل منگلی صورتیشو میکنم اما یه عده فقط بلدن ذوق ادمو کور کنن.دیروز تو سنوگرافی میدیدم تا به یکی میگفت بچت پسره با چه ذوقی میومد بیرون به همراهاش میکفت پسره خیلیام و میکفت دختره یجوری که خورده تو ذوقشون میومدن بیرون یواشی میکفتن دختره.خیلی بدم میومد از اینهمه تبعیض بین دخترو پسر بودن

بزار بدنیا بیاد چنان دل باباشو ببره که بدون اون خوابش نمیبره 

باباش که ذوق دختر خیلی داره همش میکفت بچم دختر باشه ولی برامن نشون نمیده عین بز میمونه میخوره توذوقم

باباش که ذوق دختر خیلی داره همش میکفت بچم دختر باشه ولی برامن نشون نمیده عین بز میمونه میخوره توذوقم

عزیزم مهم نباشه انگار از وقتی کرونا اومده و این قرنطینه مردا بدخلق شدن مثل شوهر من

برای حاجتم دعا کنید 
مرسی عزیزم خودم همش ذوق لباسای گل منگلی صورتیشو میکنم اما یه عده فقط بلدن ذوق ادمو کور کنن.دیروز تو ...

مهم نباشه برات کشور ما و مردمش همینجورین اصلا توجه نکن دختر عسله دلسوزه پدرمادره کلا عسله بنظرم من که عاشقشونم دخمل یعنی عشق❤❤❤❤

برای حاجتم دعا کنید 

ما که همه دور و وریامون پسر دارن همشون میگن کاش جای پسر دختر داشتیم باور نمیکنی همه دوستای شوهرم خواهرشوهرم پدرشوهرم عاشق دختراست میگه هرکی دختر دار بشه حتما خدا خیلی دوسش داشته

برای حاجتم دعا کنید 

شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی