2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر ۴ ساله هم دارم اصلا ادم بی ذوق مزخرفیه بدم اومده ازش

بیخیال عزیزم تو ب خاطره بارداریت هم حساس شدی

بعدشم شما بچه دومته یه دونه گل پسرم داری دیگه لابد همسرت براش مهم نیست ک چی باشه دیگه فقط سالم باشه انشالله

وَ حِقارتشان راباتَصّور تَخریب ما زنده میکنند.🧠
این دیگه نوبرشه مگههه میشهه صد پشت غریبه هم طرف میره سونو بهش میگی بچه چیه بچه اولتونه؟

نه بچه دوممه بچه اولم چهارسالو نیمه هس.خیلی بی ذوقه عین بز میمونه اخه یه حرکتی یه ذوقی یه سوالی جیزی ننش مثل بز بارش اورده مردک بیشعور خیلی حرصیم از دستش بدم میاد ازش

احمق بیشعوره بره منو بگو چ ذوقی داشتم همیشه میرینه به احساساتم

ولش کن گند دماغ الاغو خداروشکر کن دخترت سالمه به مامانت اینا خبر دادی😊 وااای ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد من خیلی دختر دوست دارم😍

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
بیخیال عزیزم تو ب خاطره بارداریت هم حساس شدی بعدشم شما بچه دومته یه دونه گل پسرم داری دیگه لابد همس ...

بخدا عین بزه بی احساسه زندگی باهاش خسته کنندس همیشه همینه منو ادم حساب نمیاره گاهی پشیمون میشم که جرا براش بچه اوردم اخه

ولش کن گند دماغ الاغو خداروشکر کن دخترت سالمه به مامانت اینا خبر دادی😊 وااای ایشالا به سلامتی بدنیا ...

اره بگو الاغ از الاغ بدتر هم چیزی در نظرت اومد بگو.مامانم ایناک تاوالان خبر نداشتن هیچیکی خبر نداره دلی دیشب به مامانم گفتم رفتم سنو گرافی گف حامله ای گفتم اره گفت چن وقتی گفتم سو نیم ماه گفتم بچه دختره اما انگار خورد تو ذوقش گفت دختر زشتی😔مادرمم پسر پرست

از ترس همون هدیه بوده  براش نگو تا وقتی به دنیا بیاد

حالا منکه هدیه ای نمیخاستم اونم هدیه بده نبود میدونستم داشتم سربه سرش میزاشتم یکم ذوقی نشون بده اصلا عبدا

بخدا میدونه صبح ازم پرسید جنسیتشم مشخص میشه تو این سنو گفتم اره اما دیگه بعدش نپرسید جیه.حتی بهش گفت ...

مباركه 

مطمئن باش اونم ذوق داره ولي به رو نمياره شايدم استرس داره  مثلا دختر ميخواد ميترسه بگي پسره يا برعكس 

در هر حال چيزي كه من فهميدم اينه كه مردا برخلاف ظاهر خشك و بي احساسشون بسيار ضعيف و احساساتي هستند فقط نميتونن بروز بدن 

تو کنار منی نمی ترسه دلم