2777
2789
عنوان

کیادارن الان بی صدا اشک میریزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 61 پست
عزیزم به منم ی چیزی بگو آروم شم تو شهر غریب دور از پدر و مادر و فامیل این بلا سرمون اومد من هر روز ب ...

عزیز برو شهر خودت پیش خانوادت

بیکاری مگه تو غربت بمونی؟! شوهرتم که فوت شده   نازنین

شهرخودت لاقل فامیل هواتو داره-خانوادت- لااقل ممکن بعدمدتی ادم خوبی معرفی کنن بهت....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الهی بمیرم برای دلت ، چقدر کم سن و سالی ، امیدت و از دست نده هر موقع دلت گرفت به بچه هات نگاه کن ، با وجود این میدونم طول میکشه به شرایط جدید عادت کنی ولی زمان بهترین درمانه ،خدا صب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مامان بابام رفتن فقط شمس تبریزی آرومم کرد 

خنده داره نه 

ولی درد و سختی باعثه رشد آدم میشه قوی میشی تحمل سختیت میره بالا  مدیریت بحرانت قوی میشه 

اره وحشتناکه هنوزم شوهرم نمیزاره نزدیک غسال خونه بشم برم از اون ور باید برم زیر سرم  ولی تموم میشه میگذره 

قانون چهاردهم شمس تبریزی

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد.

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
پیش دوستات گریه کن..عزیزم قربونت بشم..جون دلم ...ببخش نیستم دستاتو بگیرم..ولی از ته دلم برات از خدا ...

ممنونم به لطف همسر عزیزم هیچ دوستی ندارم  یکی دوتا از دوران مدرسه دارم که یکیشون قم یکی اسلآمشهر زندگی میکنن درحد چندتا پیام باهم درارتباطیم اونم بعد فوت همسرم .حتی اینجام قاچاقی میومدم .از سال 94,اینجام با کاربری های مختلف بدیل فراموشی رمز کاربری جدید می‌سازم این کاربری ام مال دوستم بود ازش گرفتم اون زیاد نمیومد

الهی بمیرم برای دلت ، چقدر کم سن و سالی ، امیدت و از دست نده هر موقع دلت گرفت به بچه هات نگاه کن ، ب ...

ممنونم عزیزم امروز عکس یکی از دوستام دیدم مال دوران مدرسه بعد هفت  سال وقتی خودمو باهاش مقایسه کردم  دیدم چقد پیرشدم حتی نگاه کردن توآینه رو دوست ندارم  

وقتی مامان بابام رفتن فقط شمس تبریزی آرومم کرد  خنده داره نه  ولی درد و سختی باعثه رشد آ ...

خدارحمتشون کنه دوستم  روحشون شاد .منم خودم سپردم دست سرنوشت حتما خدادروجودم چیزی دیده که این سرنوشت برام رقم  زد 

شوهر خیلی خوب بود برای من بهترین بود درسته بعد فوتش فهمیدم دوست دختر داشته اما برام مهم نیست مهم خود ...

عزیزم سعی کن حرفه ای مثل خیاطی یاد بگیری هم سرت گرم میشه هم منبع درامد داری

حتی اگه بابات خرجتون رو بکشه

نمیدونم من همش براش دعا میکنم بعدی نمازم از خدا میخوام اون دنیا پیشش باشم هنوزم باورم نمیشه این اتقا ...

خداصبرتون بده نگین جون علت فوت همسرتون چی بود جوون بود؟؟؟روحشون شاد

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
عزیزم کم پیدایی حالت خوبه بچهات خوبن

سلام اره زیاد سایت نمیام اینجا دیگه برام جذابیتی نداره سرگرم اینستا شدم همش رمان میخونم دخترامم خوبن 6ام تولد دختر بزرگم نمی‌دونم چکارکنم

سلام اره زیاد سایت نمیام اینجا دیگه برام جذابیتی نداره سرگرم اینستا شدم همش رمان میخونم دخترامم خوبن ...

عزیزم خداروشکر که حالت خوبه بنظرم یه کاری حتما براش بکن که روحیش عوض بشه یه برنامه شاد

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊