2777
2789
عنوان

دل به عشقت مبتلا شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 215 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا انقدر ناراحت نباش ...من نمی دونم چرا عاشقا انقدر مظلومن ...فقط مثبت فکر کن زانوی غم بغل نگیر ...

اخ ک گفتی اخخخ واقعا بخدا من دلم داره بال بال میزنه برا دوباره ی لحطه ببینمش باهام بحرفه

اخرای وقت اداری بود داشتن اتاقمون نظافت میکردن بوی شوینده تند بود مدیرمون گفت برو بیرون اذیت میشی ...

من تاحالا تونی نی سایت زیاددلخوش نبودم اما ب شماخیلی زیاددلخوشم و خوش بین گلن بخداشک نکن دوست داره فقط متتطرشایدببینه توام دوسش داری یان شک نکن میخادت لعنتی بفهممممم میخادت من ک دارم ازذوق میگیرم قند تودلم پولکی شد 

جفتمون عین لال ها. فقط اَ اِ اُ میگیم الحمدلله لالیم جفتمون😑

بخدادکست داره باجرات قسم میخورم خوشش میادازت همین فرمون برو جلو...ی چیزی یادت نره خداادماسِمج و پرودوس داره وقتی ازش زیادی بخان چیزی رو هرشب دعاکن اون ذکرو زیادبخون ک گفتم فقط شبا تانوقع رسیدن ب هدفت

اخ ک گفتی اخخخ واقعا بخدا من دلم داره بال بال میزنه برا دوباره ی لحطه ببینمش باهام بحرفه

انشالله همه عاشقای اینجا به عشقشون برسن🤗

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
حالا ته ریشش سره ریشش خلاصه یه جاش 😁😁😁

خدا نکشتت دختر چقدر خندیدم😂😂😂😂😂😂😂

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بخدادکست داره باجرات قسم میخورم خوشش میادازت همین فرمون برو جلو...ی چیزی یادت نره خداادماسِمج و پرود ...

به خدا منم همین حسو دارم تا حالا اصلا به عشق هیچ کس انقدر امیدوار نبودم 😊

خودت کسیو دوس نداری

😂😂😂😂نمیدونم  زوده برای عاشق شدن شدن

دعاکم عشق من برگرده ی استوری گذاشته بود راجب خدا و اینچیراحسم میگه میخادبرگرده و منصرف شده ازرفتن ب ...

انشالله که برمیگرده ...شمام برای من دعا کنید دعای عاشقا زود میگیره