2777
2789
عنوان

دل به عشقت مبتلا شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 215 پست
تنها دلگرمیم شما نی نی سایتی ها هستین😘

فدات 😍هر چی شد خبرم کن🌹

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا... سن ب عدد نیست . به بلوغ فکریه. ماشالله درکت بالاست

نظر لطفته عزیزم😍

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
دقیقا نمیتونم بگم فقط به من چون زیاد همو نمیبینیم دقیق نمیتونم بگم ولی حس میکنم به من میرسه ی مدلی ...

سعی میکنه بگه نمیبینمت مثلا

ولی اون روز رفتم اتاقش پاشد به احترامم

الکی هی بحث ی اد کردن به گروهو کش میداد . حالا من داشتم درو میبستم میومدم بیرون ولی اون حرف میزد هنوز. البته سرسنگینا

الان گفتم برم ی لحظه دراز بکشم خستگیه امروز در بره

قبلش گفتم بذا برم ببینمش تو برنامه، (با اینکه لست سینشو غیر فعال کرده)

یهو زدم رو کاربریش دیدم انلاینه. قده ۵ دقیقه فقط نگاهش کردم. دوباره غیر فعال کردلست سینشو...

انقدر به دلم افتاده بود این لحظه😔😔

میدونم این رفتارم بچه گانست ولی میشه به دلش افتاده باشم،

با اینکه اعتقادم سست شده ولی همون ۵ دقیقه ای که انلاین بود نذر کردم اگه بهم ی جوری بفهمونه که بهم علاقمنده یه دور کامل قرآنو ختم کنم

خب عزیزم همون وقتی که برگشته بالا رو نگا کنه چرا تغییر جهت میدی برار برگرده ببینه داری نگاش میکنی یه لبخند میزدی بهش و یه سلام خوبین میبستی به ریشش اینقد فرار نکن دختر😍خوشحالم که دیدیش اینکه گفتی اروم سلام میکنه شاید اونم مثل توئه شاید نمیدونه بهت فکر بکنه نکنه حس میکنم تو یه دوراهیه

ای کاش میشد یجوری با خواهرش دوست بشی😂😂

😂😂😂😂

منم همینو میگم ؛وقتی ازش فرار میکنه شاید اون یه جور دیگه برداشت کنه مثلا شاید فکر کنه سپیده ازش بدش ...

اره امکان داره شاید دلیل اروم سلام کردنش هم همینه اینکه به ریش همکارش خسته نباشید میبنده به اون نه😁😁خب سپیده جون به اونم بگو  یه خسته نباشیدی یه کم پیدایینی😁😁