2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم. امشب تو جمع خانواده شوهرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 145 پست
فقط اینجا اینا رو گفتم خاستم بچه ها نظر بدن ک ببرمش، یا با شوهرم قهر کنم. ولی نذاشتن حرفمو بزنم

اینجا با جمله من تحصیل کرده ام و جمله من از جاری هام سرترم به شدددددت مخالفن و بسیار بد موضع گیری می کنن. (دلیلش هم کاملا واضحه) 

گلم وقتی اشاره دادی و توجه نکرد از همون اول خودت رو با بچه ها سرگرم میکردی تا حرفش تموم بشه. 

حالا هم شده دیگه، هر دو متوجه رفتار بدتون شدید، بعد از این مراقب باشید

حس ام میدونی چیه، ببین شوهره من تو خانوادش ی جورهایی مثل پدر میمونه. و منم ی جورایی مثل مادر. بخاطر ...

چرا قهر کنیم؟؟

یکی گفتی یکی شنیدی

چرا ما خانوما تو بحثا و دعواها حرفا و رفتارای  خودمونو نمیبینیم؟؟؟

همش میگیم دیدی شوهرم چیکار کرد خوردم کرد دلمو شکوند

در حالی که اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم یه طرف قضیه هم خود ماییم و بی تدبیری خودمون باعث مشکل میشه

الان تو این قضیه ی شما

چه اشکالی داشت بیشتر صبر میکردین؟

مرد خیلی بهش بر میخوره که خانومش تو جمع اینجوری دستورط باهاش حرف بزنه

حالا اگه شوهرتونم مث شما حساس بود

الان اونم باید خود خوری میکرد که چرا زنم منو خورد کرده تو جمع!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه الان ناراحتی طبیعیه

ولی ما حتی خونه مامان خودمم ک میریم اگه بخواین برگردیم میرم کنارشوهرم میگم بریم یا نه

خونه پدرشوهرمم همینطور

جالبه همیشه شوهرم میگه بریم من همچنان دارم با بقیه حرف میزنم و و دوس دارم ی کم دیگه بشینم

منم پسرم از ساعت خوابش ک بگذره نق نقو میشه من همونجا رو پاک میخوابونم 

معتقدم بچه باید تو هر شرایطی بخوابه شیر بخوره همونجا پوشکم با خودم میبرم 

کلا فکر همه جا رو بکن وسایل زیاد بردار ک بتونی بچتو همونجا بخوابونی تا وقتی ک میخواین برید

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اره واقعا. مرسی دوستم. بیشتر اینجا اعصابم خورد شد. ما اومدیم مجازی ک راحت حرف بزنیم. من در اصل جلوی ...

نه عزیزم باز با همون واقعی ها بهتر میشه کنار اومد تا این دوستان مجازی

من خودم کلا کم تو تاپیکها شرکت میکنم ولی خیلی وقتها که تاپیکها رو میخونم واقعا از نظرات بعضی کاربران واقعا تعجب میکنم

بعدم این رو دوستانه میگم 

اینجا این جور مسائل رو هیچ وقت مطرح نکن چون نظرات تو رفتار ما نسبت به اون موضوع حتما اثر میگذاره و از کجا میدونیم که این به نفع ما هست یا ضرر

فقط اینو می‌دونم که یکی از کاربرا اومد اینجا یه مسئله ای مطرح کرد و اکثرا هم پیشنهاد دعوا و ...بهش دادن و بعد  تاپیک زد که واقعا پشیمون شده که به حرف کاربران گوش داده و واقعا واسش بد شده بود خیییییلی زیاد

من اون رو هیچ وقت یادم نمیره

الآنم که وضعیت کرونا و قرنطینه هست بیشتر اینجا میام وگرنه اصلا بابت نظر خواهی و حل مشکل رو اینجا حساب نمیکنم

قشنگگگ آدم رو ترور شخصیت میکنن

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
الان اینکه بلند گفتی پاشو بریم باشخصیتیه؟؟ مقصر خودت بودی که اینجوری گفتی

نگو اینجور دوستم. بخدا درک نمیکنید. دوتا بچه کوچیک مدام بهونه بگیره ک خابش بیاد بچسبن ب پات و گریه. خودتم خسته و پریود و گردن درد. اصلا تاب نداشتم

نه عزیزم باز با همون واقعی ها بهتر میشه کنار اومد تا این دوستان مجازی من خودم کلا کم تو تاپیکها شرک ...

دقیقا. الان دقت کنی از اول تاپیک دارن بهم توهین میکنن. ولی من دلم نمیاد جواب بدم. دوس دارم ردش کنم. اصلا اینجا حرفم چیزه دیگه بود. 

اینکه الان ناراحتی طبیعیه ولی ما حتی خونه مامان خودمم ک میریم اگه بخواین برگردیم میرم کنارشوهرم ...

وابیی نه. من اگه بچه هام یک رب بی موقع اونجا بخابن بیام خونه بیدار میشن و دیگه تا 4 صبح نمیخابن. اصلا عادت این مدلی ندارن. پدرم درمیاد

بخدا اینجا سردرد گرفتم عصبی شدم

حالا برو بغل شوهری لالا کن .واسه این چیزهای کوچیک هم نه اعصاب خودتو خورد کن نه شوهر تو.به جای اینکه بیای مجازی با ما صحبت کنی مام اعصاب تو بهم بریزیم با شوهرت حرف بزن که اعصاب تو آروم کنه.به جای اینکه این همه آدمو ملتفت کنی شوهر تو ملتفت میکردی آسون بود.افتاد۰    

چرا قهر کنیم؟؟ یکی گفتی یکی شنیدی چرا ما خانوما تو بحثا و دعواها حرفا و رفتارای  خودمونو نمیب ...

درست میگی عزیزم. الان ب ی همچین دلداری نیاز داشتم. ممنونم. ❤️

نگو اینجور دوستم. بخدا درک نمیکنید. دوتا بچه کوچیک مدام بهونه بگیره ک خابش بیاد بچسبن ب پات و گریه. ...

درک میکنم عزیزم  سخته ولی ادم اگه احترام همیشگی میخواد باید تحت هر شرایطی سعی کنه خودشم خوب رفتارکنه

قبول داری که انتقاد پذیر نیستی؟

از اول تاپیک تا اینجا

همه گفتن رفتار خودتم درست نبوده ولی نمیپذری اینو

و همش توجیه میکنی

یه بار بگو بله منم اشتباه کردم 

خِلاص!  

درک میکنم عزیزم  سخته ولی ادم اگه احترام همیشگی میخواد باید تحت هر شرایطی سعی کنه خودشم خوب رفت ...

قبول دارم. نمیگم ک اشتباه نبوده. من فقط میخاستم ببینم شماها جای من بودید قهر میکردید یا نه خوب بودید همچنان

حالا برو بغل شوهری لالا کن .واسه این چیزهای کوچیک هم نه اعصاب خودتو خورد کن نه شوهر تو.به جای اینکه ...

اون رو ک همون اولش ملتفت کردم. ولی برای اینکه بعدش باهاش قهر کنم یا خوب باشم دو دل بودم اومدم اینجا...